OPĆE ODUŠEVLJENJE

Za predstavu u Glini pročulo se usmenom predajom, uslijedio je show, skidale su se i hlače!

Improvizirano kazalište u Glini
 Facebook
‘Spremni smo obići cijelu Baniju... Predstavu smo skratili zbog mjera, inače je šestero glumaca u njoj, a sada smo bili samo ja i Svrtan‘

Glumci Boris Svrtan i Goran Grgić u srijedu uvečer održali su hit predstavu “Muškarci.hr” u šatoru Crvenog križa u Glini, na opće oduševljenje 70-ak mještana, volontera, pripadnika policije I civiline zaštite. Predstava uopće nije bila najavljena, nego se o njoj po Glini pročulo usmenom predajom.

- U predstavi muškarci pričaju protiv žena, tračaju ih, a pritom zabijaju autogolove. Jedan volonter koji je tamo sjedio, u šatoru u kojem volonteri i spavaju, te nije znao što ga čeka dolaskom glumaca, rekao je da je to kazališno iskustvo bilo neopisivo životno. Bilo je, uostalom, aplauza na otvorenoj sceni, prava kazališna atmosfera u nekazališnom prostoru koja je za sviju bila veliko iznenađenje. Nakon predstave organizirana je tombola gdje je svaki posjetitelj dobio broj i pripadajući poklon. U poklonima je bilo od whiskeya I pive do čokolada - rekao je za Jutarnji nakon predstave glumac Goran Grgić.

Na predstavu je došlo mnogo mladih, kao i onih koji su nakon potresa ostalo bez kuća. Boris Svrtan skinuo je hlače, kako je vidljivo na fotografiji. Ne da zabavlja Glinu, nego zato što je to i inače dio predstave.

- Spremni smo obići cijelu Baniju... Predstavu smo skratili zbog mjera, inače je šestero glumaca u njoj, a sada smo bili samo ja I Boris Svrtan. Nije isključeno da bismo je I na otvorenom izveli, budući da u skraćenoj verziji traje 50 minuta – govori Grgić.

Tombolu, kao I kazališno gostovanje, organizirali su redatelji Petra Radin I Mario Kovač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:12