'THE DAY IS MY ENEMY'

HOĆEMO LI IH IKADA VIŠE VIDJETI NA POZORNICI? Kultni bend dao naslutiti da im je aktualna turneja možda i posljednja

 Foto: Screenshot Youtube

U nedavnom intervjuu za NME, Keith Flint, glavni vokal i osnivač grupe The Prodigy, dao je naslutiti da će aktualna turneja benda možda biti posljednja.

‘Mislim da će bend doći svom kraju u jednom trenu i to će se dogoditi brzo. Završit će se prije nego što to želimo zbog realnosti godina. Dolazi moment kad ne želiš biti omiljeni ujak na vjenčanju’, rekao je karizmatični glazbenik.

Jedan od najvažnijih i najutjecajnijih sastava svih vremena trenutno se nalazi na svjetskoj turneji u sklopu koje obilaze poznate festivale poput njemačkih Hurricanea i Southsidea, mađarskog Volta, slovačke Pohode, tallinskog Ollesummera i madridskog Mad Coola. Doći će i do do Švicarske, Finske, Austrije, Belgije, Meksika, Ukrajine, Bjelorusije i Latvije.

Njihov aktualni album ‘The Day Is My Enemy’, šesti je u njihovoj karijeri, ali i šesti na vrhu britanske top liste albuma - što nije pošlo za rukom nikome još od Beatlesa.

The Prodigy su posljednja dva nastupa kod nas održali 2013. na festivalu Terraneo i 2008. na InMusicu.

Za ovu turneju nisu najavljeni koncerti u Hrvatskoj – što je prava šteta ako se nagađanja o posljednjoj turneji benda pokažu istinitima.

Pogledajte video s aktualne turneje:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 13:07