Skunk Anansie

Skin izdvojila zagrebački koncert kao najdraži na turneji: ‘Bilo je urnebesno...‘

 Skunk Anansie na koncertu (Alberto Pezzali/NurPhoto)

 NurPhoto via AFP
Pjevačica je na svojim mrežama objavila video u kojem objašnjava zašto će joj Hrvatska ostati u posebno dobrom sjećanju

Glazbenica Skin, pjevačica benda Skunk Anansie, na svojem je Facebooku objavila video u kojem otkriva da joj je nedavni koncert u Domu sportova bio najdraži na cijeloj posljednjoj turneji.

"Moj najdraži dio turneje je bio koncert u Hrvatskoj. Kad smo došli na mjesto na kojem je bio nastup, shvatili smo da je jedini način da se dođe do pozornice taj da se prođe kroz otprilike polovicu publike", započela je Skin priču.

"Nisam imala druge, pa sam odlučila da ću početi koncert sa stražnje strane arene. Prošla sam kroz publiku, nisu ni znali da sam tamo. Počela sam pjevati dok sam još bila straga i odjednom su se svi okrenuli", nastavila je.

"Bilo je urnebesno, ali i zabavno. Prvi sam puta na turneji imala osjećaj da je sigurno da uđem u publiku. Imali su poštovanja, dali su mi mjesta, odmicali su se kako sam prolazila i nisu skakali po meni. Gaža je od tog trenutka krenula u sasvim ludome smjeru. Publika je pjevala sve pjesme, a meni je to definitivno bio najdraži koncert cijele turneje", rekla je Skin, s kojom smo nedavno, uoči koncerta koji joj je bio omiljen, i razgovarali.

Podsjetimo, i njezini prijašnji koncerti u Zagrebu se itekako pamte; pjevačica se na premijernom nastupu benda u Hrvatskoj, u Pogonu Jedinstvo, popela na krov pozicije na kojoj je bio ton-majstor te s njega skočila u publiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 02:05