TEREZA ZA STRADALE

Pogledajte spot za pjesmu koju je HRT emitirao danas na svim svojim postajama u 12.19

 YouTube/HRT
Spot je nastao u suradnji sa školama u Petrinji, Dobrovoljnim vatrogasnim društvom, Gradskom limenom glazbom i navijačkim udrugama

U povodu godišnjice razarajućeg potresa u Petrinji i na području Banovine, HRT je na svim svojim radijskim postajama, točno u 12:19 sati emitirao pjesmu "Izgovaram tvoje ime glasno".

Pjesmu izvodi hrvatska glazbena diva Tereza Kesovija, koja je pokazala iznimnu empatiju prema stradalnicima i već drugog dana nakon potresa otišla na područje Banovine s 10 kg pohanog mesa i drugom pomoći.

Glazbeni spot za spomenutu pjesmu tijekom dana emitira se na Hrvatskoj televiziji i u pojedinim HTV-ovim emisijama ('Dobro jutro, Hrvatska', iza podnevnoga Dnevnika, na Četvrtome programu, itd.), a nastao je u sklopu produkcije dokumentarnog filma Hrvatske televizije "Petrinja jučer danas sutra".

Spot je nastao u suradnji s osnovnim i srednjim školama Petrinje, Dobrovoljnim vatrogasnim društvom, Gradskom limenom glazbom i navijačkim udrugama – Bad Blue Boysima, Torcidom, Kohortom i Armadom te stanovnicima Petrinje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:14