Insolate

Najbolja hrvatska DJ-ica pokreće klupski program s jednim pravilom: ‘Nema priče, samo glazba‘

DJ-ica Insolate

 promo
Insolate pokreće program HUSH!, a gošća prvog izdanja u klubu Epic je Grkinja Annē

U konkuranciji za titulu najboljeg DJ-a na ovogodišnjoj prvoj dodjeli nagrade Elector natjecala se sama krema hrvatske elektroničke scene, a veliko priznanje dobila je jedina žena u izboru - osječka DJ-ica Insolate. Ona se posljednjih godina pozicionirala kao jedna od naših elektroničkih glazbenika koji su najaktivniji po ostatku Europe, ali i svijeta, no unatoč mnogobrojnim putovanjima i gostovanjima i dalje iznimno drži do toga da je važno doprinositi razvijanju scene - doma.

Nakon pandemijske stanke, odlučila je probuditi osječku techno scenu i u svoj rodni grad dovodi novi koncept klupskih večeri u clubu Epic, pod imenom HUSH! Kako i samo ime projekta kaže, HUSH! je orijentiran na glazbu, bez previše priče na flooru.

Kao prvo gostujuće ime koje sutra (23. travnja) dolazi na taj program najavila je Grkinju Annē, čiji se planetarni hit "Fairy Dust" u proteklom razdoblju mogao čuti u svim svjetskim klubovima, a zavrtjele su ga najveća svjetska imena elektronske glazbe poput Amelie Lens, Marcela Fenglera, Anfise Letyago, Camea i mnogih drugih. Zanimljivo, upravo je "Fairy Dust" traka koja je izdana na etiketi Out of Place Records, koji je u vlasništvu Insolate, a dosegla je impresivnih 400 tisuća slušanja na Spotifyu.

Annē je pored genijalne produkcije poznata i po svojim dinamičnim setovima, a njen osječki i zagrebački nastup bit će prve svirke u Hrvatskoj.

image

DJ-ica Annē

promo

"Iznimno mi je drago što su mjere popustile i što se opet možemo naći na plesnim podijima. Za mene kao umjetnika to je iznimno bitno, jer bez direktnog kontakta s publikom moj posao gubi smisao. U to ime, pokrenula sam novi klupski program – HUSH!. Svima nam treba malo odmora od briga, svi se trebamo malo opustiti, prepustiti glazbi i uživati. Drago mi je da novi klupski program otvaram upravo s Annē, koju volim i cijenim ne samo kao DJ-a, već i iznimnog producenta. Nakon nje, u planu mi je dovesti mnoga svjetska DJ imena, jedno od njih je i planetarno popularni Truncate iz Amerike koji nam dolazi u svibnju. Hush! također kreće s predstavljanjem i van granica Hrvatske, tako odlazim u Sarajevo, gdje ću zajedno sa mojim rezident DJ-em Phrasalom predstaviti Hush!. Također smo napravili i novu kolekciju hoodica i majica, kako bismo upotpunili cijelu ovu priču i zaokružili koncept", kaže Insolate.

image

HUSH! merch

Antonio Senjić

Ona je, inače, svirala u najpoznatijim svjetskim klubovima poput Berghaina, Tresora i Rexa te na prestižnim festivalima poput Tomorrowlanda i Exita. Kako je već spomenuto, vlasnica je producentske kuće Out of Place, ali i PR agencije za elektronička izdanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:06