SAMO DOBRA GLAZBA

Mudri Brk Festival zaključio lineup, evo tko sve dolazi u Jelsu 29. i 30. srpnja

Zen Beach Bar

 PROMO
Osim koncerata, prvi Mudrobrki festival ponudit će i zabavnu edukaciju o ekologiji za najmlađe, ali i one starije

Irena Žilić, Kopito, Ministranti, Neon Wife, Miriiam, The Splitters, Banana Zvuk, Boo Dale, The Marshmallow Notebooks te DJ Borovich, DJ Svemir, DJ Čemer i KLFM ekipa imena su koja će publika imati priliku poslušati 29. i 30. srpnja u Ljetnom kinu u Jelsi na otoku Hvaru. Prvo izdanje Mudri Brk Festivala pred publiku na našem najsunčanijem otoku donosi izvođače koji njeguju indie, alternativni, rock i pop izričaj.

Osim glazbenog programa u Ljetnom kinu u Jelsi, ekipa festivala pripremila je i čitav niz dodatnog sadržaja u kojem će posjetitelji i više nego uživati.

Nekoliko kilometara od Jelse smještena je uvala Zenčišće, a u suradnji sa Zen Beach Barom organiziran je dnevni đir festivala uz DJ-eve i ekološke radionice. Osim glazbe, Mudrobrki festival ponudit će i zabavnu edukaciju o ekologiji za najmlađe, ali i one starije. Ideja festivala je svesti količinu smeća i zagađenja na minimum i promovirati mogućnost recikliranja. Na samoj lokaciji festivala nalazit će se stanice za recikliranje, koristit će se isključivo papirnate čaše i slamke neće biti dostupne. Koristit će se LED rasvjeta, a bendovi koji nastupaju neće dolaziti sa svojim prijevoznim sredstvima na otok.

Radionice ekologije za djecu, predavanje i radionica za odrasle i djecu te eko akcija čišćenja podmorja i uvale Zenčišće uz pomoć profesionalnih ronilaca i svih zainteresiranih te odvoz prikupljenog otpada uz pomoć TZ Jelsa održat će se tijekom trajanja festivala. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je sponzor i partner Mudri Brk festivala.

image

Boo Dale

PROMO

Za vrijeme festivala, poslije koncerata, a prije aftera, kao i tijekom dnevnog programa, za glazbu će biti zadužena samo prva klasa: DJ Borovich i KLFM + pomoć Mudrobrkog.

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih kantautora, čiji je album "The Marshmallow Notebooks" po ocjeni Mudrog Brka jedan od najboljih domaćih albuma ikad, službeno će zaključiti glazbeni dio programa festivala. The Marshmallow Notebooks i inače piše svoje sjajne tekstove na Hvaru, a radi se o kantautoru koji se sjajno uklopio u lineup prvog izdanja Mudrobrkog festivala.

Službeni after party nakon oba dana festivala održat će se u klubu Villa Verde u Jelsi.

image

Kopito

PROMO

Cijena karata je 50 kuna za jedan dan, 70 kuna za dva dana. Karte će biti u prodaji isključivo na ulazu u Ljetno kino. Ako je nekome baš "napeto", može napraviti rezervaciju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naslovom maila "AJ ME ZAPIŠI", imenom i prezimenom osobe i brojem karata.

Organizatori su Mudri Brk i Udruga za promicanje kulture "Jelsa", a pokrovitelji TZ Jelsa i Općina Jelsa.

image

Mudri Brk Festival

PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:53