20 GODINA SVAĐE

GUNS N' ROSES PONOVNO ZAJEDNO!?Slash i Axl Rose su se pomirili, u planu je povratnička turneja sljedeće godine

 YouTube
Slash, gitarist Izzy Stradlin, basist Duff McKagen i bubnjar Steven Adler od posljednjeg zajedničkog nastupa u Argentini u srpnju 1993. nikada više nisu svirali zajedno

Nakon svađe i razlaza gitarista Slasha i pjevača Axla Rosea propao je i njihov nekoć megapopularni bend Guns n'Roses koji je 80-ih i ranih 90-ih punio stadione diljem svijeta i do sada prodao više od 100 milijuna primjeraka svojih albuma. No, prema glasinama koje su danas odjeknule u medijima, "Gunsi" bi već sljedeće godine mogli krenuti na turneju u punom sastavu!

Prema dobro informiranom portalu Dish Nation , Slash i Axl su se nakon dva desetljeća razdvojenosti "usmeno složili da se ponovno okupe i reformiraju originalnu postavu benda".

Glasine o povratku Gunsa na scenu započele su u rujnu kada je Slashov prijatelj John Murdy otkrio da slavni gitarist ponovno razgovara s Roseom.

Slash, gitarist Izzy Stradlin, basist Duff McKagen i bubnjar Steven Adler od posljednjeg zajedničkog nastupa u Argentini u srpnju 1993. nikada više nisu svirali zajedno. Axl Rose je okupio novu postavu s kojom je nastupao jedno vrijeme, te je s tim bendom 2010. nastupio i u Zagrebu.

Slash je nedavno rekao da više nema "animoziteta" među bivšim članovima benda.

Guns N’Roses su ostali najpoznatiji po hitovima 'Sweet Child O’ Mine' i 'Paradise City'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 07:17