NOVI ZVUK

Glava vam puca od invazije narodnjaka? Utočište potražite plešući uz dark wave ikonu na Planet srijedi

 Planet srijeda/
Novo izdanje, uz DJ postavu: Pablo Bozzi, Curses, Melanie Havens i Felver, održat će se 22. prosinca u klubu Željezničar

Mrak, ples, znoj... čekaju one koji u petak, 22. prosinca dođu u zagrebački klubu Željezničar. Povod drugog izdanja partyja Planet srijeda je dolazak zime i izlazak druge kompilacije ‘Next Wave Acid Punx‘ koju će domaćoj publici donijeti već dobro poznati njujorški glazbenik s berlinskom adresom - Curses.

image
Planet srijeda/

Vizionar novog zvuka vraća se u Zagreb nakon što je postao miljenik publike na lanjskom nastupu na Stereotipu. Nazivaju ga dark wave ikonom zbog autentične poveznice 80-ih s današnjim vremenom, a to je i ideja vodilja kompilacije.

Uz DJ nastup, Curses kurira ovo izdanje partyja Planet srijeda s njegovim osnivačem dj Felverom. U Željezničar je pozvao izvođače koji sudjeluju ili su bliski zvuku ove kompilacije koja istražuje mračnu stranu klupske glazbe s korijenima u 80-ima.

image
Planet srijeda/

Sjajan izbor za taj zvuk je Pablo Bozzi, ultimativna zvijezda tzv. Italo Body Music stila. Ovaj nekonvencionalni francuski DJ i producent s berlinskom adresom poznat je i kao član projekata Soft Crash, Infravision i Imperial Black Unit, a njegov razigrani i euforični duh pokreće, kako najavljuju organizatori, bezbrojne entuzijaste plesnih podija.

image
Planet srijeda/

Iz Berlina stiže i berlinska DJ-ica Melanie Havens, jedna od najuzbudljivijih nadolazećih izvođača kad su u pitanju EBM, post punk, wave, industrial i techno. Uvijek svježim i originalnim nastupima razara plesne podije kako u rodnom Brazilu, tako i u Berlinu i diljem Europe.

image
Planet srijeda/

U zvuk cijelog događanja idealno se uklapa domaćin Felver, zaslužan i što će Željezničar osvanuti u novom audiovizualnom izdanju.

image
Planet srijeda/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:39