OSVJEŽENJE NA SCENI

Žiri ‘Supertalenta‘ očaran Elenom: ‘Tvoja energija je na tragu novog vala hrvatske urbane scene‘

Elena Naperotić

 Nova Tv
‘Pjesma ti je prekrasna. Mislim da trebaš biti baš zadovoljna‘ - poručila je Maja Šuput Eleni Naperotić

Osvježenje na pozornici večerašnjeg izdanja emisije "Supetalenta" bila je i vesela 19-godišnjakinja Elena Naperotić. Oduvijek je znala da želi nastupati i biti na pozornici, bez obzira o kojoj se izvedbenoj umjetnosti radilo.

S pet je godina već počela trenirati ples u ljetnom kampu, a u prvome razredu osnovne škole krenula je u plesni klub USB Poreč. Paralelno je započela i s privatnim satovima pjevanja. Uglavnom piše na engleskom jeziku, kojemu se sad želi posvetiti jer u Italiji koristi puno talijanski. Od najmanjeg osjećaja može napisati pjesmu.

Pjesma s kojom se predstavila je ujedno i jedina pjesma koju je napisala na hrvatskom jeziku.

image

Elena Naperotić

Nova Tv

„Pjesma ti je prekrasna. Mislim da trebaš biti baš zadovoljna, ali vidim da ti to već jesi“, poručila joj je Maja Šuput.

"Imaš jako zanimljiv glas i zvuči mi iskreno, neka tvoja iskrena priča, kao nešto što ti stvarno imaš potrebu podijeliti s nekim tko sluša i to mi se jako sviđa", rekao je Janko Popović Volarić.

„Ponekad je potrebno malo više znanja da bi se, u ovom tvom slučaju, mogla slušati sirova glazba, ja ću to tako nazvati. To je pjesma koja nije ništa hiper producirana, meni se baš zbog toga i svidjela. Općenito sva ta pozitivna energija kod tebe je zapravo na tragu tog nekog novog vala hrvatske urbane scene koja mene strahovito veseli“, komentirala je Martina Tomčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:14