DOBRA VIJEST

Vraća se Bridget Jones, snimanje četvrtog filma počinje već na proljeće

Image: 580311385, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: LANDMARK MEDIA/Alamy/Alamy/Profimedia

 Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia
Dvostruka Oskarovka Renee Zellweger ponovno u kultnoj ulozi temeljenoj na bestseleru

Bridget Jones vraća se na velika platna, a snimanje četvrtog nastavka počinje u svibnju, 23 godine nakon izlaska prvog filma iz serijala, pišu britanski mediji.
Dvostruka dobitnica Oscara Renee Zellweger vratit će se u glavnu ulogu temeljenu na bestseleru Helen Fielding.
Očekuje se da će se vratiti i Colin Firth i Hugh Grant, koji su u prethodnim filmovima glumili Marka Darcyja i Daniela Cleavera.
Film će se navodno temeljiti na romanu Fielding iz 2013. "Bridget Jones: Mad About The Boy", koji istražuje Jones kao 51-godišnju samohranu majku dvoje djece, koja istražuje društvene mreže i aplikacije za upoznavanje.
Zellweger navodno traži dom u kojem će živjeti sa svojim partnerom, Antom Ansteadom, dok radi na filmu.
“Očekuje se da će groznica Bridget Jones zahvatiti London ovog proljeća”, rekao je izvor povezan s filmom za The Mail On Sunday. "Snimanje se već planira i sva je pretprVodukcija spremna.”
Novi film dolazi osam godina nakon trećeg nastavka "Beba Bridget Jones" (2016.) u kojem je Bridget u 40-ima i odlučila je fokusirati se na svoju karijeru. Međutim, saznaje da je trudna, ali nije sigurna tko je otac. U ljubavnom je trokutu s Markom (Firth) i Jackom (Patrick Dempsey). Na kraju se Bridget udaje za Marka i otkriva se da je on otac njezina djeteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:41