SIGURNO ĆE BITI HIT

VIDEO: NA JESEN STIŽE FILM 'DOWNTON ABBEY' Omiljena sluškinja iz istoimene TV serije najavila: 'Očekujte romantiku, puno zabave, tugu i intrigu'

 Profimedia, Visual movies
 

Producenti popularne britanske povijesne TV serije "Downton Abbey" objavili su plakat i teaser koji najavljuju istoimeni film, a obožavatelji su, naravno, oduševljeni.

Imelda Staunton (63) igrat će Lady Bagshaw, a Tuppence Middleton (32) utjelovit će Lucy.

Logično, na velikom platnu ponovno ćemo gledati i Maggie Smith (84) kao uzvišenu groficu Violet Crawley, a u filmu o britanskoj aristokraciji pojavit će se i pas, no još se ne zna hoće li to biti retriverica Tiaa, koja se pojavila u finalu TV serije.

Radnja filma smještena je u 1927. godinu, a a vrti se oko posjeta kralja Georgea V. (Đure V.) i kraljice Marije. Premijera u Velikoj Britaniji najavljena je za jesen, prenosi Daily Mail.

Joanne Froggatt (38) reprizirat će ulogu voljene sluškinje Anne Bates, zajedno sa svojim suprugom Johnom Batesom, kojega glumi Brendan Coyle (55).

- Očekujte puno romantike, zabave, iznenađenja, tuge i intrige - najavila je nedavno Froggatt.

Obožavatelji "Downton Abbeyja" u filmu neće gledati lik Lady Rose (Lily James), koja se u finalu TV serije preselila u New York. Film se snimao u dvorcu Highclere.

Podsjetimo, prva epizoda prve sezone spomenute serije o životu engleske plemićke obitelji Crawley i njihove služinčadi na vlastelinskom imanju Downton Abbey u Yorkshireu prikazana je u rujnu 2010.

Već sljedeće godine "Downton Abbey" ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najhvaljenija i najnagrađivanija serija u povijesti engleskih TV produkcija. Do treće od šest sezona postala je i najgledanijom TV serijom u svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 23:00