MADONNA ĆE REŽIRATI

Utjelovila je modernu prevaranticu, a sada se talentiranoj glumici smiješi i uloga kraljice popa

Julia Garner i Madonna

 Profimedia
Garner je postala favoritkinja među više desetaka kandidata, a mjesecima se nagađalo da je favorit za tu ulogu

Glumici Netflixove serije “Inventing Anna”, Juliji Garner, ponuđena je uloga Madonne u nadolazećem biografskom filmu o pop ikoni, rekli su za Variety izvori upoznati s projektom.

image

Julia Garner

Ray Tamarra/soul B Photos/Shutterstock Editorial/Profimedia/Ray Tamarra/soul B Photos/Shutterstock Editorial/Profimedia

Garner je postala favoritkinja među više desetaka kandidata, a mjesecima se nagađalo da će upravo njoj pripasti spomenuta uloga. Tim Julije Garner razmatra ponudu i očekuju da će prihvatiti ulogu u filmu kojeg će režirati sama kraljica popa, Madonna. Film producira Universal Pictures, a pratit će rane dane kontroverzne umjetnice podložne reinvenciji same sebe. Predsjednica Universal Filmed Entertainment Groupa, Donna Langley, dobila je scenarij u nadmetanju s više studija, a Amy Pascal je pripala uloga producentice.

image

Madonna

Al Bello/Getty Images/Profimedia/Al Bello/Getty Images/Profimedia

Vremenski okvir produkcije i druga glavna glumačka postava još uvijek nisu poznati. Glumci koji se bore za tu ulogu su prethodno objavljena Florence Pugh, zvijezda serije "Euphoria" Alexa Demie i Odessa Young, a navodno su se na audiciji pojavili i Bebe Rexha i Sky Ferreira. Proces audicije je navodno bio naporan, jer zahtijeva vješte pjevače i plesače.

Madonna je rekla da se nada da će “prenijeti nevjerojatno putovanje na koje me život odveo kao umjetnicu, glazbenicu, plesačicu - ljudsko biće, pokušavajući se probiti u ovom svijetu. U fokusu ovog filma uvijek će biti glazba. Glazba me gurala dalje, a umjetnost me održala na životu. Ima toliko neispričanih i nadahnjujućih priča, a tko će to bolje ispričati nego ja? Bitno je podijeliti vožnju svog života svojim glasom i vizijom."

image

Madonna u Londonu

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

Langley, predsjednica Universal Filmed Entertainment Groupa, je hvalila Madonnu kao "najveću ikonu, humanitarku, umjetnicu i buntovnicu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:49