PRERANI ODLAZAK

U 56. godini života preminuo je glumac najpoznatiji po ulozi u seriji Hawaii Five

Scena iz serije, Jorge Garcia i Taylor Willi

 Cbs, Imdb/
Najpoznatiji je bio po ulozi Kamekona Tupuola. Izvorno je bio sumo hrvač, ali je napustio sport kasnih 1980-ih nakon nekoliko ozljeda koljena

Taylor Wily, najpoznatiji po ulozi Kamekona Tupuola u seriji Hawaii Five-O, preminuo je u 56. godini. Uzrok smrti nije naveden. Havajska glazbenica Lina Girl Langi, koja je bila bliska prijateljica Wilyja i njegove obitelji, potvrdila je vijest u svojoj emisiji Island Life Live. Glumio je Kamekona Tupuola u Hawaii Five-0, a kasnije i u seriji Magnum P.I.

image

Taylor Wily

Justin Stephens/everett/profimedia/Justin Stephens/everett/profimedia

S njim se opraštaju mnogi kolege, među kojima Peter Lenkov, izvršni producent serije. “Uništen sam. Slomljenog srca", napisao je na Instagramu uz sliku sebe i Wilyja. "Bio si obitelj. I nedostajat ćeš mi svaki dan, brate.", te nastavio: "Five-0 je bio naš posao iz snova. I imao sam toliko sreće da smo mogli zajedno podijeliti tu magiju."

Wily je izvorno bio sumo hrvač, ali je napustio sport kasnih 1980-ih nakon nekoliko ozljeda koljena. Kasnije se natjecao u UFC-u prije nego što se okrenuo filmu i televiziji. Glumio je povjerljivog doušnika Kamekonu na Hawaii Five-0 između 2010. i 2020., prije nego što se pojavio u sedam epizoda Magnum P.I.

Glumio je i uz Jasona Segela i Milu Kunis u "Forgetting Sarah Marshall". Ali mu je uloga u Hawaii Five-0 ostala najdražom: "To je najbolji posao na svijetu - možete glumiti Hollywood, na Havajima", rekao je. "Dom."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 14:13