KRAJ JEDNE ERE

Tvorac serije ‘Lud, zbunjen, normalan‘: ‘Neće biti novih epizoda, više nema smisla...‘

Mustafa Nadarević
 Zeljko Puhovski/cropix
Žao mu je što se nikad neće prikazati kraj seriju koju je kreirao obzirom na preranu Nadarevićevu smrt

Od 2007. godine, kada se počela prikazivati, pa sve do danas, serija 'Lud, zbunjen, normalan' je postigla nevjerojatan uspjeh na prostoru čitave bivše Jugoslavije. Serija prati život tri generacije obitelji Fazlinović, a njeni članovi su se publici uvukli pod kožu pa je iz sezone u sezonu imala izvrsnu gledanost, prenosi Večernji.hr.

Nakon što je prošle godine umro glumac Mustafa Nadarević, koji je u seriji igrao Izeta Fazlinovića, autor serije Feđa Isović donio je odluku kako se serija više neće snimati, piše Slobodna Dalmacija.

“To smo odlučili odmah nakon što je Mustafa Nadarević preminuo, ali sada je to konačno,” rekao je Isović koji je u 2020. gledateljima još ostavljao natruhe nade da bi novih nastavaka bez slavnog Izeta možda i moglo biti.

Rekao je i kako je on već prije osmislio i napisao kraj serije, pa mu je žao što ga neće uspjeti relizirati.

“Epizode su napisane u smislu da imaju logičan završetak serije, a ovako je s Mustafinom smrću ona naprasno završena. Nikad gledatelji neće biti u prilici da vide kako se serija završava. Dvadeset epizoda nikada se neće emitirati,” rekao je Isović za Dnevni avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:31