SMJENA NA VRHU

‘Squid game‘ srušen s Netflixova trona: Pogledajte koja ga je serija pretekla po gledanosti

Squid Game
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Serija ‘Squid Game‘ na vrhu liste 10 najgledanijih sadržaja zadržala se 24 dana

Serija "Squid Game", južnokorejski fenomen o kojem raspravljaju svi, od kritičara, preko djece i roditelja do psihologa i psihijatara, pala je s trona najgledanijeg sadržaja na Netflixu.

Vladavina "Igre lignje" završila je naglo, a mnogo je šokiralo što je hiper-nasilnoj seriji primat oduzela treća sezona psihološkog trilera "You". U toj seriji, kojoj su zvijezde Penn Badgley i Victoria Pedretti, priča se vrti oko para iz predgrađa koji sudjeluje u različitim opasnim i ubilačkim situacijama, a pritom još i čekaju dijete. Odmah po premijeri, serija "You" poremetila je cijelu listu.

image
Serija You
Netflix

"Squid Game" nakupila je 111 milijuna gledatelja iz cijelog svijeta, a na vrhu liste 10 najgledanijih sadržaja zadržala se 24 dana. Iako više nije prva, ta serija i dalje drži Netflixov rekord gledanosti za programe koji nisu na engleskom jeziku.

Iako je serija "You" zbacila "Squid Game" s vrha liste gledanosti, ona ni do sad, ni s ovom novom sezonom, nije uspjela dospjeti na listu najboljih serija iz ponude ovog streaming servisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:41