HIT SERIJA

Snima se ‘Princ iz Bel Aira‘: Danas je 30 godina od našeg debija. Obitelj Banks uskoro se vraća!

glumačka postava serije 'Princ iz Bel Aira'
 INSTAGRAM
Radnja nove verzije trebala bi biti smještena u današnje vrijeme, a žanrovski će više biti orijentirana na dramu, a ne komediju

Ove jeseni na male ekrane vraća se popularna američka TV serija "Princ iz Bel Aira", koja se emitirala od 1990. do 1996. godine. Veliki reunion u obliku specijalne epizode planiran je za američki Dan zahvalnosti, a prikazivat će ga HBO Max.

Will Smith tom prigodom obradovao je obožavatelje objavivši na Instagramu fotografiju sa seta na kojoj pozira s kolegama Alfonsom Ribeirom, Tatyanom Ali, Karyn Parsons, Josephom Marcellom, Daphne Maxwell Reid i DJ Jazzyjem Jeffom: "Danas je točno 30 godina od našeg debija! Obitelj Banks uskoro se vraća!", napisao je glavni junak serije.

Smith se na društvenoj mreži prisjetio i nikad prežaljenog Jamesa Averyja, koji je u "Princu iz Bel Aira" utjelovio njegova tetka Phila. Glumac je preminuo 2013. u dobi od 68 godina od komplikacija tijekom operacije srca.

- Počivao u miru - napisao je njemu u sjećanje.

Na drugoj fotografiji Will je snimljen u društvu Janet Hubert, originalne tetke Viv, koju je poslije treće od šest sezona zamijenila glumica Maxwell Reid.

Podsjetimo, Janet je dugo bila u lošim odnosima sa Smithom - zamjerala mu je što se '90-ih, dok se snimala serija, nije založio za kolege kad su se dodjeljivale povišice. No ponovno okupljanje učinilo je svoje - kako je priopćio HBO, glumci su u emotivnom razgovoru riješili stare nesuglasice i ponovno se zbližili, prenosi People.

Također, radnja nove verzije serije trebala bi biti smještena u današnje vrijeme, a žanrovski će više biti orijentirana na dramu, a ne komediju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 10:59