TEŠKA BOLEST

Preminuo svima poznat glas: Zvijezda Pokemona i brojnih crtića izgubila bitku s rakom

Billy Kametz

 Dave Starbuck/Zuma Press/Profimedia/Dave Starbuck/Zuma Press/Profimedia
Vijest o smrti 35-godišnjeg glumca otkrivena je na njegovoj GoFundMe stranici...

Billy Kametz, poznat po posuđivanju glasa za mnoge animirane filmove i serija poput 'Pokemona', 'JoJo's Bizarre Adventurea' te 'Attack on Titan', preminuo je u četvrtak manje od dva mjeseca nakon što je svijetu otkrio da mu je dijagnosticiran rak debelog crijeva četvrte faze, prenosi Daily Mail.

Vijest o smrti 35-godišnjeg glumca otkrivena je na njegovoj GoFundMe stranici, koja je otvorena u travnju, nakon što je obavijestio obožavatelje da je "dobro" i da počinje s kemoterapijom i zračenjem kralježnice.

- Svatko tko je upoznao Billyja Kametza reći će vam da je on jedno od najtoplijih, najljubaznijih, najiskrenijih ljudskih bića na ovoj planeti - stoji na stranici.

- Zaraznim osmijehom, donosi radost svima oko sebe, bilo da je to soba puna prijatelja i obitelji, obožavatelja na konvencijama ili medicinskih sestara i liječnika koji su ga liječili u bolnici - piše u nastavku.

- Najvažnije, nadam se da znate koliko je sve vas cijenio i koliko ste mu snage dali. Billy i ja bismo redovito dijelili misli o radosti zbog izljeva velikodušnosti koju ste mu svi pružili - piše uz posljednju objavu na stranici.

image

Billy Kametz

Dave Starbuck/Zuma Press/Profimedia/Dave Starbuck/Zuma Press/Profimedia

Bliski prijatelj obavijestio je pratitelje zvijezde da je Kametz "mirno napustio ovaj svijet, znajući koliko je voljen i kako će uvijek biti".

U videu na YouTubeu, koji detaljno opisuje njegovu zdravstvenu bitku, glumac, najpoznatiji po glasu Rena u "Pokémon Journeys", objasnio je da je kroz sve to pokušavao ostati optimističan.

Ipak, glumac je svoju dijagnozu nazvao "nakazom prirode koja se nažalost dogodila".

- Ostajem jako pozitivan i to je najveći razlog zašto sam želio snimiti ovaj video - rekao je svojim obožavateljima.

Kametz je nastavio: 'Samo da vam dam do znanja da imam toliko podrške, toliko pozitive oko sebe... Samo vam želim dati do znanja da neću odustati, neću se prestati boriti, i proći ću kroz ovo - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 14:53