Ekranizacija

Počinje serija "Mi djeca s kolodvora ZOO", snimljena po knjizi Christiane F.

Serija Mi djeca s kolodvora Zoo
 Imdb
Premijeru će imati na Amazonu, a prema nekim najavama, bit će dostupna i na HBO GO

Snimljena je njemačka serija po knjizi Christiane F. “Mi djeca s kolodvora ZOO”, koja će svoju premijeru imati na Amazonu, a bit će dostupna i na HBO GO, od 27. veljače. Knjiga Christiane F. koji prati šestero mladih koji pokušavaju naći svoje mjesto u svijetu u Berlinu osamdesetih godina.

U prvoj sezoni, kako najavljuju producenti, upoznajemo Christiane koja se nosi s s rastavom roditelja, kada upoznaje Stelu koja joj približava novi krug ljudi s kojima se počinju sastajati u klubu, i prelaze na heroin. Christiane F. Kultnu je knjigu napisala osamdesetih godina, a prije nekoliko godina i nastavak, no nije imala jednak uspjeh.

U seriji će ju glumiti Jana McKinnon, 22-godišnja glumica iz Australije, koja je rekla za Guardian, da nije imala prilike upoznati Christiane Felscherinow, koja još uvijek živi u Berlinu, no da je pročitala njezinu knjigu, koju, kako je rekla „u to doba nije nitko želio objaviti jer ju nisu smatrali važnom”. Glume i Angelina Häntsch, Sebastian Urzendowsky, a autori su Oliver Berben, Philipp Kadelbach i Sophie von Uslar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:00