UMRO JE U SNU

Odlazak ‘dobrog momka‘: U 68. godini preminuo legendarni glumac Ray Liotta

Ray Liotta

 Robyn Beck/AFP
Glumac je navodno umro u snu u Dominikanskoj Republici, rekao je njegov publicist za NBC News, gdje je snimao film ‘Opasne vode‘

Glumac Ray Liotta, najpoznatiji po ulozi u gangsterskom filmskom klasiku "Goodfellas" ("Dobri momci), preminuo je u 68. godini, javljaju mediji, kako prenosi Deadline.

Liotta je navodno umro u snu u Dominikanskoj Republici, rekao je njegov publicist za NBC News, gdje je snimao film "Opasne vode".

Ray Liotta Rođen je 18. prosinca 1954. u Newarku.

Liottina je slava snažno porasla nakon uloge mafijaša Hanka Hilla u klasiku Martina Scorcesea "Goodfellas" iz 1990. godine.

Liotta je počeo glumiti u televizijskom projektu "Another World" i TV filmovima prije nego što je prešao na film u komediji "Something Wild" iz 1986. godine.

Liottin uspjeh u filmu "Goodfellas" donio mu je više filmskih uloga u filmovima kao što su "Field of Dreams", "Article 99", "Unlawful Entry", "Unforgettable" i "Hannibal".

Liotta iza sebe ostavlja kćer Karsen, a bio je zaručen za Jacy Nittolo.

Liottina karijera je u posljednje vrijeme doživljavala velik preporod. Posljednji projekti uključivali su "The Many Saints of Newark", "Marriage Story" i "No Sudden Move".

Snimio je film "Cocaine Bear" u režiji Elizabeth Banks i trebao je glumiti u filmu "The Substance" uz Demi Moore i Margaret Qualley.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 06:23