ZA MIKROFONOM...

Na Zlatnom Studiju Goran Navojec otkrio je skriveni talent i šokirao svoje kolege sa scene

Goran Navojec na prošlogodišnjoj svečanoj dodjeli Zlatnog Studija
 Tomislav Kristo/Cropix
Naš proslavljeni glumac Goran Navojec oduševio unikatnom izvedbom pjesme "Ča smo na ovom svitu" Tome Bebića

U iščekivanju finalista u pet različitih kategorija, a potom i velikog finala ovogodišnje medijske nagrade Zlatni Studio, koji će se održati u HRT-ovu studiju "Anton Marti" 20. veljače, prepričavaju se zgode i nastupi koji su proteklih godina obilježili dodjelu.

Tako je specifičan bio i lanjski iskorak našeg proslavljenog glumca Gorana Navojca, koji je unikatnom izvedbom pjesme "Ča smo na ovom svitu" Tome Bebića ostavio publiku ispred malih ekrana, ali i sve sudionike ovog spektakla, bez daha.

image
Goran Navojec
Damir Krajac/Cropix

Naime, Goranov specifičan vokal i boja glasa dali su idealnu izvedbu za pomno osmišljeni omaž za sve velike umjetnike koji su nas napustili u protekloj godini, a kojih smo se prisjetili u trominutnom nastupu, dok su se na velikom LED ekranu izmjenjivali portreti.

I sam Goran bio je izuzetno iznenađen jakim emotivnim reakcijama kolega, ali i običnih ljudi, pa je tom prigodom kazao kako mu telefon nije prestajao zvoniti, što ga je vrlo dojmilo, baš kao i poruke koje je neprestano dobivao. Svakako, bio je to je jedan od nastupa koje će pamtiti zauvijek.

image
Ante Gelo i Goran Navojec
Tomislav Kristo/Cropix

Navojec se, pak, pokazao vrlo vještim pjevačem pa je uz oduševljenje publike, koja je izvikivala glazbene želje, uhvatio mikrofon i nakon svečane dodjele Zlatnog Studija na HRT-u.

image
Ante Gelo, Goran Navojec, Iva Ajduković, Alen Đuras i Bruna Oberan
Tomislav Kristo/Cropix

Uz Antu Gelu na gitari te uz prateće vokale Ivu Ajduković, Alena Đurasa i Brunu Oberan, sjajno raspoloženi Navojec bio je jedan od glavnih zabavljača na partiju koji je uslijedio istu večer u Matis Absolute Loungeu.

image
Zlatni Studio
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:03