PREGOVORI U TIJEKU

Lady Gaga trebala bi glumiti u nastavku ‘Jokera‘: Hoće li pretvoriti film u mjuzikl?

Joaquin Phoenix kao Joker i Lady Gaga

 Profimedia
Uz nagađanja o ulozi Lady Gage u nadolazećem filmu, pojavile su se brojne glasine i o žanru nastavka Jokera...

Nastavak filma "Joker" službeno je u pripremi, a redatelj Todd Phillips otkrio je još prošlog tjedna da će naslov nastavka biti "Joker: Folie à Deux", a psihotični klaun Arthur Fleck ovog će puta vrlo vjerojatno imati društvo.

Prema Hollywood Reporteru, Lady Gaga je u "ranim pregovorima" da glumi u nastavku Jokera uz Joaquina Phoenixa.

image

Lady Gaga

Matt Baron/Shutterstock Editorial/Profimedia

Phillips već neko vrijeme piše scenarij sa suradnikom Scottom Silverom, a naslov "Folie à Deux" upućuje na medicinski izraz za identičan ili sličan mentalni poremećaj koji pogađa dvije ili više osoba, obično članova iste obitelji. Prema brojnim stripovima, video igrama i animiranim filmovima, Joker je poznat po svojoj nasilnoj vezi s Harley Quinn, njegovom psihijatricom u mentalnoj ustanovi "Arkham Asylum", koja se zaljubljuje u njega i postaje njegova pomoćnica te partnerica u zločinu.

image

Joaquin Phoenix kao Joker

Warner Bros/moviestore/Shutterstock Editorial/Profimedia/Warner Bros/moviestore/Shutterstock Editorial/Profimedia

Hoće li Lady Gagi pripasti uloga Harley Quinn, još je nepoznato, a ne zna se koriste li Phillips i društvo druge likove iz povijesti DC-a ili "napadaju" kino blagajne sami sa svojim idejama, kao što su to činili u prvom filmu.

Uz nagađanja o ulozi Lady Gage u nadolazećem filmu, pojavile su se brojne glasine i o žanru nastavka Jokera. Naime, neki izvori tvrde da će film biti mjuzikl.

image

Lady Gaga s Bradleyjem Cooperom u "Zvijezda je rođena"

Profimedia

Redatelj Phillips i Gaga su već radili ranije zajedno i to baš na mjuziklu. Phillips je bio producent na filmu "Zvijezda je rođena" iz 2018., u kojem je Gaga glumila uz Bradleyja Coopera. Ukoliko će se nastavak Jokera zaista pretvoriti u mjuzikl, sudeći po uspjehu kino-hita "Zvijezda je rođena" i Gaginoj izvedbi u spomenutom filmu, možemo očekivati još jedan glazbeno - filmski spektakl.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:33