NAKON 17 GODINA

Fanovi su jako dugo navijali za ovo, želja im se sad ostvaruje: Opet će se snimati megapopularna serija

Kelsey Grammer u seriji 'Frasier'
 Paramount Coll/Everett/Profimedia
Nestrpljivo čekam da počne sljedeće poglavlje životnog putovanja dr. Frasiera Cranea, najavio je glavni glumac Kelsey Grammer

Na male ekrane uskoro se vraća američka hit TV emisija "Frasier", koja se u 11 sezona snimala i emitirala od 1993. do 2004. godine, a u kojoj je Kelsey Grammer (66) utjelovio pedantnog psihijatra s vlastitom radijskom emisijom.

- S velikim nestrpljenjem čekam da počne sljedeće poglavlje životnog putovanja dr. Frasiera Cranea - najavio je glavni glumac, no još nema nikakve službene potvrde o povratku drugih članova originalne glumačke ekipe na set.

"Frasier" je jedna od najuspješnijih američkih TV serija - osvojila je čak 37 nagrada Emmy, uključujući pet za najbolju humorističnu seriju, piše BBC.

- Obožavatelji su jako dugo navijali za ovo i sretni smo što ćemo im sad ispuniti želju - izjavio je David Stapf, predsjednik CBS Studija. Serija će se emitirati na novoj streaming usluzi Paramount +, no objava točnog datuma još se čeka.

"Frasier" je osmišljen kao spin-off serije "Kafić Uzdravlje" i prati priču psihijatra Frasiera Cranea koji se vraća u rodni grad Seattle kako bi se brinuo o svome ocu - njega je glumio John Mahoney, koji je umro 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:57