Atelijer Meštrović

Uoči skorog zatvaranja nude uz popust svoja izdanja o životu i djelu velikog kipara

Atelijer Meštrović na zagrebačkom Gornjem gradu nalazi se u nekadašnjoj obiteljskoj kući Ivana Meštrovića
 Darko Tomaš/Cropix
Atelijer se uskoro zatvara zbog protupotresne obnove na duži period, a do tada se postav još može razgledati uz stručno vodstvo

U Atelijeru Meštrović na zagrebačkom Gornjem gradu, u Mletačkoj ulici na broju 8, gdje je živio i radio kipar Ivan Meštrović, organizira se promotivna prodaja publikacija.

Prodaja će započeti u utorak 21. rujna, a odvijat će se svakog tjedna od utorka do subote u periodu od 10 do 18 sati. Ogledni primjerci bit će izloženi u nekadašnjem umjetnikovom atelijeru.

Između ostalih, po povoljnijim cijenama bit će dostupni katalog stalnog postava 100 djela Atelijera Meštrović kao i monografija Meštrovićev znak u Zagrebu. Uz kupnju ulaznice organiziraju se besplatna stručna vodstva srijedom u 17 h i subotom u 11 h. Vodstva će se odvijati na hrvatskom jeziku, a prema potrebi i na engleskom jeziku.

Posjet Atelijeru Meštrović daje uvid u autentičan prostor života i rada Ivana Meštrovića koji se uskoro zatvara zbog protupotresne obnove na duži period. Vodstva će biti organizirana uz poštivanje epidemioloških mjera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:27