TEŠKO MU JE

Pernar se s knedlom u grlu oprostio od Sabora: ‘Dragi narode, ono što si birao to ćeš i dobiti‘

‘Narod je odabrao one koji služe novom svjetskom poretku, podržavaju Soroševu agendu i služe globalnoj eliti‘, kazao je Pernar
Ivan Pernar
 Facebook

Nekoliko minuta nakon objave prvih rezultata izlaznih anketa, prema kojima Živi zid ne ulazi u novi saziv Hrvatskog sabora, Ivan Pernar se s knedlom u grlu putem Facebooka obratio svojim pratiteljima.

'Ne znam što da kažem. Ja sam jedina osoba u Hrvatskom saboru koja se zalagala otvoreno za razne stvari, govorila bez maske i iskreno. Međutim, kritičan broj ljudi nije smatrao da je važno da ja budem u Saboru. Ako su ankete točne, dobio sam negdje 8.500 glasova, a trebalo mi je oko 10.500 glasova', rekao je Pernar.

'Nisam tužan, nisam ljut, jednostavno mislim da narod treba imati onakvu vlast kakvu želi. Očito narod smatra da ima i boljih od mene i da će ga drugi bolje predstavljati. U Saboru se moj glas više neće čuti. Neki smatraju da sam si ja sam kriv za rezultat, no neki drugi su bili bolji i to je to. Vi ste ti koji birate i vi ćete birati sebi onakvu vlast kakvu želite', kazao je Pernar i dodao:

'Vrlo je vjerojatno da ćete moći glasati za mene i na idućim izborima. Doduše, do tad će proći još puno vremena. Ono što je bitno je da sam dao sve od sebe. Narod je odabrao one koji služe novom svjetskom poretku, podržavaju Soroševu agendu, narod je odabrao one koji služe globalnoj eliti vjerujući da će ta elite ispunit njegove želje. Dragi narode, ono što si birao to ćeš i dobiti', zaključio je na kraju Pernar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:12