PSIHOLOGIJA USPJEHA

RAZLIKA KOJA ČINI BOGATAŠA KRIJE SE U MODELU PLAĆANJA Do sada ste radili krivo. Ne neplaćuju se sati rada nego...

 Instagram

O bogatašima koji svoje bogatstvo nisu naslijedili nego su ga zaradili - već smo pisali, a otkrili smo i tajnu njihovog bogaćenja , koja je kombinacija niza faktora.

Međutim, postoji jedno pravilo kojega se svi uspješni poduzetnici, investitori, vizionari i bogataši drže, a ono je i suviše jednostavno.

Pod pretpostavkom da ne radite posao blagajnice ili vozača kamiona, odnosno da težite vlastitom poslu i poduzetničkom pothvatu - uspješni bogataši upućuju vas na jedan model poslovanja koji vam jamči podebljani bankovni račun.

Uspješni ljudi, moglo bi se reći, uspješni su upravo zahvaljujući svom modelu poslovanja koji se temelji na kvaliteti, ne kvantiteti.

Bogati ljudi žele da ih se plaća prema rezultatima, ne prema vremenu provedenom na poslu.

- Bogataši u većini slučajeva posjeduju vlastiti posao i kontroliraju svoje prihode. Stoga, biraju poslove i projekte koji za svoj konačan cilj imaju mjerljiv rezultat i vrijednu ideju koja će unaprijediti nečije poslovanje, prodati proizvod ili učiniti razliku na tržištu - tvrdi T. Harv Eker, autor knjige Secrets of the Millionaire Mind i dodaje kako je uspješan model poslovanja temeljen na postotku ili ideji, nikako ne na radnom vremenu.

DOVOLJNO JE SAMO 7 MINUTA Rutina koja će vam promijeniti život, povećati produktivnost i riješiti sve nedoumice i probleme

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 02:42