Promo
otvorenje bose premium shopa

Noviteti iz svijeta audio opreme: Od sada glazbu slušamo pomoću - naočala

Svi oni koji cijeni kvalitetni zvuk imaju novu destinaciju koju mogu posjetiti u centru Zagreba. Proizvođač audio opreme otvorio je svoj prvi premium shop u Hrvatskoj.

U ambijentu novootvorenog Bosa shopa na adresi Maksimirska 45 predstavnici medija, influenceri i VIP uzvanici su sudjelovali u predstavljanju novih proizvoda. Glazbenici poput Ante Casha, Ivana Dečaka i Marka Kutlića su uživali u opuštenoj atmosferi. Na otvorenju su sudionici mogli doživjeti zvuk Bose audio sustava, a sudionici su uronili u svijet glazbe s najnovijim proizvodom - The Boose Frames sunčanim naočalama.

SE-MARK uz pomoć Bosea i regionalnog distributera otvorio je vrata prvog Bose Premium shopa u Zagrebu, a i u Hrvatskoj. Otvorenje su upriličili direktor Se-Marka, Pavao Grmuša te predstavnik regionalnog distributera za Bose, Dušan Osojnik, koji su s par uvodnih riječi upoznali uzvanike s najnovijim trendovima iz svijeta audio sustava.

Promo
Ivan Dečak

Promo

Promo
Marko Kutlić

Pametne naočale nazvane su The Bose Frames, jer glazba stiže iz samog okvira. Na naočalama nema vidljivih smart uređaja, samo crne naočale, ali s ugrađenim skrivenim zvučnicima.

/ Promo
Ante Cash

Promo

Promo
Direktor Se-Marka, Pavao Grmuša i predstavnik regionalnog distributera za Bose Dušan Osojnik

Promo
Joško Lokas

Promo

Linker
25. travanj 2024 18:13