U CHICAGU

Kuća McCallisterovih iz ‘Sam u kući‘ iznajmljuje se: Samo četiri sretnika provest će u njoj dan uoči blagdana

Noćenje u kući koja je poslužila za snimanje nekoliko scena kultnog filma ‘Sam u kući‘ postalo je stvarnost jer će četiri sretnika imati tu priliku 12. prosinca ove godine.

Nakon što je stan identičan onom Carrie Bardshaw iz serije "Seks i grad" osvanuo na Airbnbu te nakon vijesti da se može odsjesti i u Guccijevoj rezidenciji iz 16. stoljeća smještenoj na talijanskom jezeru Como, još je jedna" filmska kulisa" dostupna za iznajmljivanje, a ova će vas možda i najviše oduševiti.

Božić je ove godine uranio za obožavatelje jedne od najpoznatijih filmskih priča. Sretni pojedinci dobit će priliku provesti noć u stvarnom domu McCallistera iz popularnog blagdanskog filma.

image

Dom McCallistera

AIRBNB/COVER IMAGES/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Prenoćite u povijesnoj vili Balbiano na jezeru Como, filmskom domu dinastije Gucci!

Airbnb se udružio s glumcem Devinom Ratrayem, koji je glumio Buzza McCallistera u originalnom filmu i nastavku, kako bi ugostio grupu do četvero ljudi u poznatoj kući na području Chicaga. Bit će to 12. prosinca, a jesmo li spomenuli da će cijena noćenja biti svega 170 kuna po osobi? Da, dobro ste to pročitali! Ponuda ovako postaje još primamljivija.

I pogađate, kuća je prazna jer su McCalissteri otputovali na nekoliko dana, no ovoga puta nisu nikoga zaboravili, čak ni Kevina.

Tijekom odsjedanja, gosti će moći sudjelovati u nekoliko aktivnosti koje su domaćini pripremili za njih, a sve one vezane su vratolomije entuzijastičnog dječaka.

"Dom će biti uređen točno onako kako je bio prije 31 godinu i upotpunjen rekvizitima za razne trikove", rekao je Ratray za People.

image

Noćenje će stajati 170 kuna.

SARAH CROWELY/AIRBNB/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Iznajmljuje se: Ako ste oduvijek željeli provesti dan u stanu Carrie Bradshaw, sad je prilika!

Na meniju će biti nezdrava hrana koju je Kevin "zgrabio" nakon odlaska obitelji, a grupa će imati priliku pogledati i posebnu projekciju novog filma u kojem glumi preslatki Archie Yates. Mladi glumac proslavio se satiričnom ulogom mladog nacista u filmu nagrađenom Oscarom "Jojo Rabbit".

Također je važno napomenuti da će u čast događaja Airbnb dati jednokratnu donaciju dječjoj bolnici La Rabida u Chicagu, koja je posvećena poboljšanju kvalitete života svakog od svojih pacijenata sa složenim stanjima, invaliditetom i kroničnim bolestima.

Čitajte i: Ovih blagdana stiže novi nastavak filma 'Sam u kući': Je li to najbolje što Hollywood može ponuditi?

Postoji li netko tko bi propustio ovakvu blagdansku poslasticu? Da smo bliže, mi sigurno ne bismo.

Linker
24. travanj 2024 12:10