Za klince i odrasle

TikTok Book: Hrvatska ima prvu knjigu na svijetu koja se bavi ovim globalnim fenomenom

Prva knjiga na svijetu, koja se i na zabavan i na ozbiljan način bavi TikTokom, najpopularnijom svjetskom aplikacijom, objavljena je u Hrvatskoj. Autori su Andrea Kučiš i Velimir Grgić.

TikTok Book prva je ozbiljna knjiga na svijetu o najbrže rastućoj aplikaciji - na svijetu! TikTok je instaliran na čak milijardu i pol mobitela, a aktivno ga koristi više od 800 milijuna ljudi! U knjizi su predstavljene najveće zvijezde, trendovi, izazovi, ključni pojmove i hashtagovi TikToka.

Kako je i zašto rođen baš u Kini, zašto su ga u SAD-u željeli zabraniti i u tome nisu uspjeli, kako se njime služe svjetske glazbene zvijezde?, pitanja su na koje pokušava odgovoriti knjiga.

image
TikTok Book
PROMO

"U knjizi donosimo i Malu školu TikToka, praktični savjetnik kako se aplikacija učinkovito koristi i kako da video materijale korisniika vide - milijuni ljudi!", kazali su autori.

O autorima

image
Pisac i novinar Velimir Grgić.
MARKO LUKUNIC/PIXSELL

Velimir Grgić (Požega, 1978.) piše za vodeće magazine i portale u Hrvatskoj, uređivao je i vodio TV emisije, producira reklame i glazbene spotove, a usto je i nagrađivani filmski scenarist. Dosad je objavljivao knjige o glazbi, filmu, društvu, popularnoj i azijskoj kulturi. TikTok Book njegova je 15. knjiga.

image
Andrea Kučiš
PROMO

Andrea Kučiš (Gradiška, 1986.) bavi se digitalnim marketingom, brendingom i oglašavanjem na internetu i društvenim mrežama te osmišljavanjem marketinških strategija i kampanja za digitalne kanale. Magistrirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i aktivna je tiktokerica.

Linker
11. travanj 2024 23:53