ne propustite

Svjetski poznata DJ-ica donosi vruću glazbenu zabavu na ovogodišnjem Pannonian challengeu

Poneki kažu kako je upravo Insolate najbolji izvozni proizvod Hrvatske, a na nju je najviše ponosan Osijek koju će ju imati prilike slušati na ovogodišnjem Pannonian Challengeu.

Za dva tjedna, točnije 15. lipnja počinje 23. izdanje Pannonian Challengea, festivala ekstremnih sportova i urbane kulture koji Osijek na nekoliko dana pretvara u centar pozitivne energije, uzavrele atmosfere i sportskog duha. Ovogodišnje izdanje festivala koje će trajati do 19. lipnja, podignut će ionako već visoko postavljenu organizacijsku letvicu još više.

Kako su domaći gosti kao i publika koja stiže u grad na Dravi u vrijeme Pannonian Challengea navikli da ih osim reda vrhunske sportske zabave, čeka i jednako dobra glazbena kulisa, tako već sad mogu računati na to da će tijekom četiri dana koliko traje festival doživjeti nezaboravno elektronsko glazbeno iskustvo.

Glazbeni program odvijat će se na dvije lokacije – u Skate parku te u dvorištu Kazamata. Otvaranje ovogodišnjeg Pannonian Challengea će se održati u Kazamatu u srijedu od 21 sat i trajat će sve do tri sata ujutro, a sve ostale dane (od četvrtka do subote) na istoj lokaciji glazbeni program traje od 23 sata do četiri sata ujutro.

image

Program Panonian Challengea

PROMO

Program u Skate parku će se održavati od četvrtka do subote i započeti če odmah nakon sportskog programa, u trajanju od 20 do 23h.

Prvi dan će publiku u dvorištu Kazamata rasplesati mlada DJ-ica Elena Mikac, već legendarni DJ Umbo i svježe pojačanje otvorenja Vladimir Božić. Već drugog dana uvod u cjelonoćnu zabavu u Skate parku odradit će DJ Phrasal s house setom, nakon čega će ljubitelje klupske glazbe zabavljati zagrebački DJ i producent Peznt, te Osijeku dobro poznati Pips i Goran Kolak, odnosno DJGK.

Zabava u petak kreće s funk, soul i house taktovima DJ Marushke, a nastavlja se uz novi techno program u gradu Hush! i glavnog gosta iz Španjolske, underground techno zvijezdu: Tensal, te Insolate, svjetski poznatu hrvatsku glazbenicu i producenticu i najmlađeg člana teama Phrasala.

U konkurenciji za titulu najboljeg DJ-a na ovogodišnjoj prvoj dodjeli nagrade Elector natjecala se sama krema hrvatske elektroničke scene, a veliko priznanje dobila je jedina žena u izboru - osječka DJ-ica Insolate.

image

Insolate

PROMO

Ona se posljednjih godina pozicionirala kao jedna od naših elektroničkih glazbenika koji su najaktivniji po ostatku Europe, ali i svijeta, no unatoč mnogobrojnim putovanjima i gostovanjima i dalje iznimno drži do toga da je važno doprinositi razvijanju scene - doma.

Groznica subotnje večeri te ujedno završni dan glazbenog programa počet će u Skate parku uz Slyja, a za vrhunac večeri slijedi nastup Richarda Zepezauera koji stiže iz Berlina te DJ Evan & Fusion iz Rovinja.

Ulaz u Skate park je svih dana festivala besplatan, baš kao i ulaz u dvorište Kazamata na glazbeni program u srijedu, dok će se ostalih dana naplaćivati po cjeniku - četvrtak 30 kuna, petak 40 kuna, subota 50 kuna. Cijena festivalske karte koja vrijedi za sve dane je 90 kuna, a kupnja ulaznica bit će moguća samo na mjestu događanja. Vrhunska glazbena lista izvođača još je jedan mamac zašto od 15. do 19. lipnja treba vrijeme provesti u Osijeku, točnije na lijevoj obali Drave gdje će vladati atmosfera i zabava kakva se može doživjeti samo na Pannonian Challengeu.

Linker
17. travanj 2024 13:39