Aleluja!

‘Svetac‘ napokon ugledao svjetlo dana i donio prvi album benda Prezzident

Trećim singlom ‘Svetac‘ u 2021. bend ‘Prezzident‘ najavljuje dugopripremani istoimeni album prvijenac.

Prezzident, čistokrvni rock bend službeno je objavio svoj istoimeni album prvijenac. Bend sastavljen od domaćih glazbenika pokrenuo se nakon dulje autorske stanke, te su ove godine objavili nekolicinu pjesama, a sada konačno i najavljivani album.

Opisuju je kao bend kojemu nije navika ulaziti u standardne glazbene okvire te svaki put iznenađuje svojom osebujnošću i pravom rock energijom. Uz album, čiju produkciju potpisuje već uhodani dvojac Emil Bišćan i Leo Anđelković, objavljen je i novi singl i videspot 'Svetac' koji se također nalazi na aktualnom albumu.

Pogledajte video

"Sretni smo konačno s publikom podijeliti naš mali glazbeni svijet s pjesmama koje smo napravili uživajući u traženju zajedničkog zvuka i odgovora na pitanje: “što je Prezzident?”. Pjesme potpisuje Prezzident, a za produkciju su bili zaduženi Emil Bišćan (mix), i Leo Anđelković (mastering).

Čitajte i: Ponovno na sceni nakon šest godina: Prezzident predstavlja pjesmu ‘Ti si ta‘, a najavljuje i album

image
DORINGO PHOTOGRAPHY

"Singl 'Svetac' kojim album počinje u toj potrazi je nastao zamišljanjem imaginarnog svijeta u kojem je sve suprotno očekivanom. Obzirom na promijenjivost svega u životu zabavno je koliko je takav svijet blizu stvarnosti. Kao i za prethodna dva singla spot još jednom potpisuje izvrsni Dinko - Čvorić Doringo." izjavio je Petar Lisjak, basist grupe Prezzident.

Na albumu se nalazi devet pjesama koje žanrovski pripadaju rocku, a dostupan je u digitalnom izdanju na Spotifyu, Deezeru, iTunesima i svim ostalim digitalnim servisima. Upravo tako na albumu možete pronaći dosadašnja zadnje obavljenja izdanja 'B€tman', 'Ti si ta' i novi aktualni singl 'Svetac'.

image

Cover albuma

TEA TEODOROVIC

Album "Prezzident" potpisuje cijeli bend, kojeg čine: Luka Banić, Petar Lisjak, Ivan Soldo, Luka Maričić i Vedran Dakić.

Čitajte i: Glazbeni prvijenac Waltera Fuega zove se ‘Ti’: Ako vam treba razlog za osmijeh, to će učiniti ova nježna pjesma

Linker
19. travanj 2024 06:21