‘MARRY ME‘

Savršen glumački spoj! Jennifer Lopez u romantičnoj komediji udaje se za Owena Wilsona: Evo što nas čeka

Trebao je izaći prošlog Valentinova, no romantičnu komediju gledat ćemo iduće godine na Dan zaljubljenih. U filmu se pop diva zaljubljuje u ‘običnog‘ muškarca, koji vodi totalno drugačiji život od njezinog.

Film "Marry me" bio je najavljen za Valentinovo 2021. godine, ali pandemija je i ovoj produkciji pomrsila planove pa ćemo romantičnu komediju s glumicom i glazbenicom Jennifer Lopez te glumcem Owenom Wilsonom u glavnim ulogama gledati iduće godine na Dan zaljubljenih. Izašao je i trailer, a s pravom možemo napisati - bit će to film koji ne želimo propustiti. Evo ukratko radnje.

image

Jennifer Lopez kao Kat Valdez

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glazbenica i plesačica Kat Valdez (J.Lo) upravo je objavila duet s dečkom, glazbenikom Bastianom, kojeg je utjelovio Maluma. Njih dvoje odlučili su da će se vjenčati na koncertu, no situacija se ne odvija ni blizu kako je mladenka zamišljala. U kičastoj vjenčanici, sređena od glave na pete, netom prije izlaska na pozornicu stiže dojava. Bastian ju je prevario s asistenticom. Uplakana Kat ipak skupi snage i izađe nastupati i donese ishitrenu odluku. Udat će se za "tipa" iz publike. A taj tip je - pogađate - Charlie Gilbert, odnosno Owen Wilson, profesor matematike i samohrani otac. Dalje možemo samo pretpostaviti što se događa, ali moramo priznati, volimo ovakve sladunjave filmove uz koje zaboravimo na svakodnevicu.

Režirala ga je Kat Coiro, a film je inspiriran istoimenim stripom autora Bobbyja Crosbyja.

Svaka sličnosti sa stvarnošću je slučajna, no kada malo bolje razmislimo, Jennifer Lopez u ovom filmu ima poneke dodirne točke što se tiče njezinog ljubavnog života, ali i posla. Primjerice, bila je zaručena za bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza koji ju je prevario netom prije vjenčanja, a umjesto njega uskočio je glumac Ben Affleck. U filmu glumi pop divu koja voli plesati i vježbati, a to je također blisko njezinom načinu života.

Čitajte i: Započinje novo poglavlje kultne serije 'Seks i grad': Stigao je trailer i sve što možemo reći jest - jedva čekamo!

image

Jennifer Lopez i Owen Wilson

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Owen Wilson je, s druge strane, "savršen" suprug i roditelj. Bio je to u filmu "Marli i ja", zatim u filmu "Čudo", a i tematika vjenčanja mu je bliska obzirom na film "Lovci na djeveruše", koji bi mogao dobiti svoj nastavak.

Linker
14. travanj 2024 18:15