istock
Veliki filmski hitovi na otvorenom

Od četvrtka uživajte u pop up drive-in kinu uz kokice i piće, a na odlasku svatko dobiva poklon

Proteklih dana mnogi se pitaju kada se otvaraju kino dvorane, kada će ponovo u omiljenom društvu biti moguće pogledati dobar film i barem na kratko pobjeći od svakodnevice. CineStar je, dok svi nestrpljivo čekamo na ponovno otvaranje kina diljem zemlje, odlučio napraviti izlet u nešto novo-staro.

CineStar pokreće pop up drive-in kino u Zagrebu koje će, na zadovoljstvo svih posjetitelja, održavati četiri vikenda za redom, od 21. svibnja do 14. lipnja.

„Još od pedesetih godina prošlog stoljeća, ovaj je fenomen jednostavno zaludio populaciju širom svijeta. Ipak tehnološkim razvojem i podizanjem komfora u kinima, drive-in se kao koncept zadržao samo u nekim zemljama, a kod nas doživljava revival zbog trenutne situacije s pandemijom. Svi znamo da je udobnije sjediti u našim dvoranama i gledati film na wall to wall platnima, ali osluškujemo našu publiku, ona želi u kino i s popuštanjem mjera pomislili smo zašto ne napraviti maksimum od trenutne situacije i ipak pružiti najbolji oblik sigurne zabave našim posjetiteljima koji su željni izaći iz kuće, a ipak biti odgovorni. Naš drive-in je spoj retro stila s modernom kupovinom ulaznica i kokica online te jakim filmskim blockbusterima na repertoaru. Zahvaljujemo našim partnerima bez kojih projekt ne bi bio moguć“ poručuju nam iz CineStara.

Projekcije će se održavati od četvrtka do nedjelje, u spomenutom periodu, s početkom u 21:30 sati na parkingu Arena Parka pored poznatog Arena Centra.

Promo

Poštivat će se sve sigurnosne mjere koje je propisao Nacionalni stožer za civilnu zaštitu, a broj mjesta je ograničen na 100 automobila. Filmovi će se prikazivati na velikom ekranu, a zvuk filma posjetitelji mogu pratiti isključivo putem svojih radijskih aparata u automobilu putem FM frekvencije.

Na području ovjere kino ulaznice koja je kupljena online, posjetitelji će, ne izlazeći iz automobila, od CineStar djelatnika dobiti svoje kokice te poklon piće koje omogućuje partner Coca-Cola. Na odlasku ih čeka poklon piće powered by Stella Artois, u kojem će se moći uživati u privatnosti svojih domova.

Gledat će se veliki kino hitovi

Filmovi koji će biti na repertoaru su: '21 most', '1917', 'The Gentlemen', 'John Wick: Chapter 3 – Parabellum', 'Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn', 'Joker', 'Blizanac', 'Nemoguća misija: Raspad sistema', 'Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera', 'Nož u leđa’ 'Kapetanica Marvel', 'Prevarantice s Wall Streeta', 'Anna' , 'Zavedi me ako možeš', ´Zov divljine´, ´Jojo rabbit´.

Kupovina ulaznica moguća je isključivo online na CineStar web adresi. Paket za jedno vozilo uključuje: dvije ulaznice i dva paketa kokica2go. Cijena paketa po vozilu je 120 kn. Filmski raspored i više informacija o drive-in kinu, kao i kupovinu ulaznica moguća je na OVOM linku.

Čitajte i:

Bezvremenskim filmskim klasicima otvara se legendarno zagrebačko kino

Uspješna hrvatska dizajnerica osmislila dizajn uniformi za bar Kaptol Boutique Cinema

Od četvrtka na Zagrebačkom velesajmu Drive-In Kino gdje možete doći s kućnim ljubimcem

Linker
19. travanj 2024 10:28