Getty Images/iStockphoto
Pridružite se

Na Strossu će se održati revija pasa mješanaca s ciljem udomljavanja napuštenih životinja

Za sve one koji vole životinje, a posebice pse, moći će uživati u posebnom programu u sklopu Ljeta na Strossu, a tko zna, možda vas ova manifestacija potakne da i vi date topli dom nekom 'dlakavcu'.

U sklopu 20. Ljeta na Strossu u nedjelju 28. lipnja s početkom u 17 sati počinje revija pasa mješanaca. Ova tradicionalna „pseća“ manifestacija posljednjih godina okuplja stotinjak pasa koji sa Strossmartra odlaze s diplomom „Najpas mješanac“ i paketom hrane, a tijekom revije psi se dobro zabave i predstave publici trikovima, lavežom, mahanjem repom, žicanjem i slično.

Cilj manifestacije je isticati važnost udomljavanja pasa koje svoje dane provode u azilima ili napušteni i ostavljeni na cesti.

Promo

U projektu sudjeluje i Noina Arka koja će na reviju doći s nekoliko svojih štićenika spremnih i željnih udomljavanja. Tvrtka Husse koja je pokrovitelj revija pasa mješanaca osigurat će za svakog sudionika hranu i vodu tijekom revije i paket hrane za doma, a ljudi koji imaju više pasa dobit će velike vreće hrane za nekoliko tjedana prehrane.

„Ako imate mogućnosti i želje udomiti psa koji će s vama dijeliti dobro i zlo do kraja života svratite na Stross u nedjelju i možda već tada pronađete svog najboljeg dlakavog prijatelja“ – poručili su iz organizacije Ljeta na Strossu.

Čitajte i:

Multifunkcionalni su, a koriste i ljudima! Namještaj za kućne ljubimce - i to s domaćim potpisom

Koji bi se pas savršeno uklopio u vaš životni ritam? Ovih nekoliko pitanja dat će vam odgovor

Usred krize izgubili ste ljubimca ili ga želite udomiti? Od sada sve možete napraviti na jednom mjestu

Linker
23. travanj 2024 01:11