DI SI DA SE VOLMO

Domenicin idealan par! Pogodite tko dijeli postelju sa splitskom zvijezdom

Mlada splitska pjevačica objavila je spot za pjesmu ‘Di si da se volimo‘ u kojem gostuje njezin plesni partner iz popularnog showa ‘Ples sa zvijezdama‘

Što sve mogu i znaju na plesnom podiju pokazali su u popularnom showu 'Ples sa zvijezdama' u kojem ih već ovog vikenda očekuje novi nastup, a u međuvremenu splitsku pjevačicu Domenicu Žuvelu i njezinog plesnog partnera Alana Walmea možete vidjeti u potpuno novim ulogama u spotu za pjesmu Di si da se volimo, njezin novi singl iz autorske radionice bračnog para Tončija i Vjekoslave Huljić.

Pogledajte video

"S obzirom na to da je Alan osoba s kojom trenutno provodim najviše vremena, nekako mi je bilo sasvim prirodno da naše prijateljstvo i suradnju nastavimo i zaokružimo u ovom projektu. Uz plesove koje smo otplesali, zajednički spot će nam ostati najljepša uspomena na ovaj show", dodala je Domenica, čija se nedavna najava velikog koncerta u zagrebačkoj Areni 2030. godine smatra jednim od najoriginalnijih marketinških poteza godine.

image

domenica spot

CROATIA RECORDS

Uz sve tekuće obaveze u popularnom showu Domenica vrijedno radi i na novim pjesmama.

Čitajte i: U LJUBLJANI OVOG LJETA NASTUPAJU SVJETSKE ZVIJEZDE, MEĐU NJIMA I TONČI HULJIĆ S PETROM GRAŠOM

"To je jako pozitivna i vedra pjesma, kao i većina mojih singlova. Govori o simpatiji koja se razvila između dvoje cimera, što smo prikazali i u spotu. Ovo mi je zapravo najduža pauza od posljednjeg izdanog singla, zato joj se posebno veselim", nastavlja Domenica i dodaje kako je redateljica spota Lana Zaninović, direktor fotografije i snimatelj Goran Pribičević, dok je za montažu bio zadužen Velimir Doktor Oga Crljić.

image

Domenica Žuvela i Alan Walme u Plesu sa zvijezdama

LUKA DUBROJA

"Alan mi je velika podrška. Oboje smo jako temperamentni, a kako se sličnosti privlače ispali smo jako dobar spoj. I baš sam zahvalna što mi je baš Alan plesni partner", prokomentirala je njihov odnos.

Osim plesnih izazova, čekaju je snimanja novih pjesama, te brojni dogovoreni koncerti, pa će Domenicino ljeto i ove godine biti - radno.

Linker
15. travanj 2024 18:59