Ne propustite!

Dog Weekend: Nasmijte se do suza i naučite nešto više o svome ljubimcu

Obiteljska komedija ‘Pas‘ bit će možda motiv da mnogi napušteni psi pronađu obitelj u sklopu kampanje ‘I ja mogu biti tvoj pas‘.

Svi oni koji svoj životni prostor dijele s četveronožnim ukućanima znaju koliko sreće, radosti i ljubavi proizlazi iz maženja i igre s njima. Ponosno nose titulu najvjernijeg čovjekovog prijatelja, a znanstveno je dokazano kako druženje sa psima snižava krvni tlak, stres i otkucaje srce te pojačava lučenje hormona sreće. Ipak, unatoč umiljatosti i vedrini kojom zrače, znamo posvjedočiti epizodama kada čupavi lajavci postaju, najblaže rečeno, nestašni.

image

Radnja prati putovanje vojnog rendžera Briggsa i psa koji mu je dodijeljen na brigu.

HILARY BRONWYN GAYLE/SMPSP HILARY BRONWYN GAYLE/SMPSP

Ako se možete poistovjetiti, onda će vas do suza nasmijati komedija Pas u distribuciji Blitza koju od 17.03. možete pogledati u svim CineStar kinima. Radnja prati putovanje vojnog rendžera Briggsa, kojeg je utjelovio Channing Tatum, i psa koji mu je dodijeljen na brigu, a zbog neobičnog karaktera psećeg suputnika, njihovo putovanje pretvara se u pravu avanturu.

image

Povodom premijere filma Pas, u CineStaru će se održati Dog Weekend.

HILARY BRONWYN GAYLE/SMPSP

Povodom premijere filma Pas, u CineStaru će se održati Dog Weekend, posvećen upravo psima, a očekuju vas zabavni i edukativni programi. CineStar I Kaptol Boutique Cinema je pokrenuo kampanju I JA MOGU BITI TVOJ #PAS, čiji je cilj pronaći topli dom napuštenim psima.

Čitajte i: Priprema, pozor, Oscari! Gdje gledati filmove nominirane za prestižnu filmsku nagradu

image

Očekuju vas zabavni i edukativni programi te razne pogodnosti.

HILARY BRONWYN GAYLE/SMPSP

Linker
23. travanj 2024 23:31