Čarolija Adventa u Amadria Park hotelima: Božićni i novogodišnji program o kakvom sanjaju i veliki i mali

Najljepše doba u godini polako se bliži i miris tople čokolade, kuhanoga vina i punča uskoro će se osjetiti u zraku. Božićni izlozi se polako uređuju i u svaki grad unose dašak blagdanske atmosfere koja nas uvodi u čaroliju blagdana. Provedite blagdansko vrijeme uz Amadria Park hotele u Zagrebu, Opatiji i Šibeniku.

Hotelska grupacija Amadria Park i ove godine pripremila je bogat i raznovrstan program uoči blagdana. Adventsko vrijeme u novootvorenom Heritage Hotel Capital u Zagrebu započinje 27. studenog uz tradicionalnu ceremoniju paljenja božičnih lampica.

Za dizajn raskošne dekoracije hotela pobrinuo se zagrebački umjetnik Saša Šekoranja, a uz prigodnu zdravicu očekuju vas i brojna druga iznenađenja te slatki i slasni zalogaji.

image

Heritage Hotel Capital Zagreb.

PRESS

Slijedi najslađi vikend u godini od 3. do 5. prosinca u samom srcu hrvatske metropole, točnije tri dana uz tamne, mliječne, bijele i čokoladne praline punjene šampanjcem ili sa zlatnim listićima. Naime, Amadria Park jedina je hotelska tvrtka koja ima vlastiti čokoladni brand i ručno izrađene čokolade koje nastaju svakodnevno u njihovom malom čokoladnom laboratoriju u srcu Opatije.

image

Milenij choco - ručno rađene čokoladne praline.

PRESS

Za čokoladni vikend pripremili su brojna druga iznenađenja, a ne propustite nabaviti njihov Adventski kalendar, kao izvrstan poklon uoči predstojećih blagdana. Amadria hoteli organiziraju i najljepši novogodišnji doček u Heritage hotelu Capital, nadahnutom sjajem art decoa i secesijom, prožeto klasičnim zagrebačkim šarmom u zgradi nekadašnje hrvatske podružnice austrijske banke.

image

Paljenje lampica na božićnom drvcu u Opatiji.

PRESS

Još bogatiji program osmišljen je za sve goste Amadria Park hotela u Opatiji. I ove godine organizira se tradicionalno paljenje božičnih lampica na terasi hotela Continental. Svi su dobrodošli kako bi i službeno započela ovogodišnja adventska čarolija. Za najmlađe je pripremljen doručak s Djedom Mrazom u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta te bogati zabavno-glazbeni program.

image

Doručak s Djedom Mrazom.

IVOR MAžAR/PRESS

Slijedi Festival čokolade, nastup brojnih glazbenih grupa, izvođača, komičara, dolazak mađioničara Billy Wonke, a za najmlađe je pripremljena i dječja predstava u suradnji s Ri Teatrom pod nazivom "Vrtuljak želja". Godina završava spektakularno uz puno zabave, glazbe, jela i pića, a novogodišnja noć nikako neće biti obična. Zagarantirana je dobra zabava uz cjelovečernji zabavni program, uz gastronomiju hotela Milenij i Royal.

Ispratite ovu godinu i dočekajte Novu sa stilom! Zabava u Amadria Park hotelima je zajamčena!


Detaljnije informacije o programima i ponudama za smještaj potražite na www.amadriapark.com.

Linker
18. travanj 2024 16:31