Party sa zvijezdama

Nika Turković i Matija Cvek, Aleksandra Dojčinović, Ana Radišić u zajedničkom izlasku pokazali odlične proljetne komade!

U srijedu navečer u Zagrebu je održana zabava u čast najpopularnijeg ‘šetača‘ na svijetu koji je okupio brojna poznata imena.

Zahvaljujući eventu Keep Walking zagrebački Art Studio Josip Konta u srijedu navečer bio je najtraženije mjesto u gradu. Među uzvanicima koji su se odlično zabavljali u čast zaštitnog znaka čuvenog whiskeya poznatog kao "šetač", bili su arhitekt Ante Vrban, glazbenik Matija Cvek, glumac Asim Ugljen, pjevačica Nika Turković, televizijska voditeljica Ana Radišić, glumica Petra Kraljev, modna kreatorica Aleksandra Dojčinović te Marko Tolja. Član žirija HRT-ovog showa Zvijezde pjevaju ujedno je bio i glazbeno iznenađenje, a u skladu s temom partyja izveo je jazz, swing i pop hitove Franka Sinatre i Deana Martina.

image

Nika Turković

Bojan Zibar
image

Ana Radišić

Bojan Zibar

Osim u odlčnoj glazbi poveće društvo uživalo je i u raznim delicijama te dakako glasovitom whiskeyu.

Uzvanike su oduševili domaćini odjeveni u prigodne smokinge sa šeširima, a komentirali su se i outfiti poznatih Zagrepčanki koje su pokazale da se ovoga proljeća nosi sve, od trapera do ultra kratkih haljina kakve su imale Petra Kraljev i Nika Turković.

image

Aleksandra Dojčinović

Bojan Zibar
image

Asim Ugljen

BOJAN ZIBAR

Čitajte i: VIDEO: Što misle o novom kontroverznom videu naše pjevačice, pitali smo poznate glazbenike

image

Marko Tolja

BOJAN ZIBAR
image

Matija Cvek

BOJAN ZIBAR

Modna kreatorica Aleksandra Dojčinović trendovske zvonolike traperice odlično je iskombinirala s košuljom od trapera, dok je Ana Radišić zasjala u seksi haljini na jedno rame.

image

Ante Vrban

BOJAN ZIBAR
Linker
19. travanj 2024 08:02