Matea Smolčić Senčar
Kupio rabljeni

Tarik Filipović: 'U životu sam se uvjerio kako je ludo bacati novac na novi auto'

Kako bi proslavio uspješnu godinu, u kojoj je otvorio prvu zagrebačku prodavaonicu, Auto salon Kramar organizirao je za posebne goste i kupce tajanstvenu večeru - u svojem salonu. Andrija Zovko, jedan od suvlasnika, dočekao je uzvanike, među kojima su bili glumac Goran Bogdan te voditeljice Antonija Stupar Jurkin i Antonija Blaće, dok je za gastronomski doživljaj bio zadužen Filip Horvat, chef zagrebačkog restorana Theatrium by FILHO.

"U životu sam se uvjerio kako je ludo bacati novac na novi auto, zato sam se sada odlučio za rabljeno, ali provjereno vozilo", kazao je glumac i TV voditelj Tarik Filipović, koji je u Kramaru pronašao svojeg novog limenog ljubimca - Volkswagen Touarega 3.0 TDI."

"Došao sam ovdje na preporuku prijatelja i s povjerenjem se obratio dečkima. Rekao sam im da cijeli život vozim samo Volkswagen, pa ‘ajde dajte nešto drugo, top vozilo za obitelj. Na papir su stavili sve moje želje i eto - na kraju je opet ispao Volkswagen. Prezadovoljan sam i vjerujem da ćemo surađivati i u budućnosti", otkrio je Tarik.

Matej Dokić
Tarik Filipović, Andrija Zovko, Antonija Stupar Jurkin, Goran Bogdan

Među gostima na večeri je bio i rally vozač Juraj Šebalj, kojega je dočekalo posebno iznenađenje – voditeljica Antonija Stupar Jurkin ga je izazvala na noćnu utrku automobilima između čunjeva. U prijateljskoj atmosferi, Šebalj je tu utrku i izgubio, u tijesnoj završnici voditeljica je bila brža za nekoliko sekundi.

Matej Dokkić

Linker
18. travanj 2024 06:46