Gloria auto

Novi limeni ljubimac za cijelu obitelj: Olakšava stres gradske vožnje, malo troši, a u njega vam stane sve što vam treba!

Sofisticiran izgled, sportski karakter i vrhunska tehnologija čine Škodu Scalu idealnim obiteljskim gradskim ljubimcem.

Odabir automobila za gradsku vožnju zna biti kompliciran proces. Želite vozilo dovoljno veliko da u njemu možete odvesti djecu u školu, zajedno s njihovim torbama i projektom za tehnički, a ipak ne toliko golemo da na parkingu "cijelu vječnost" tražite mjesto dovoljno veliko da na njega stane vaša "krstarica"?

Odgovor se nalazi u kompaktnom hatchbacku sa sportskim duhom, upravo onakvom kakav je Škoda Scala. Uz sofisticiran izgled, sportski karakter i vrhunsku tehnologiju koja omogućava sigurniju i udobniju vožnju, Scala zadovoljava potrebe svih članova obitelji.

Njezina unutrašnjost odiše kvalitetnim materijalima, a uz vrhunski infotainment sustav, zaljubljenike u nove tehnologije oduševljava i virtualni kokpit s čak pet različitih prikaza ekrana.

image
Škoda Scala
ŠKODA AUTO

Mogućnost prilagodbe Scala nudi i u pokretu. Za volanom možete odabrati četiri načina vožnje, kojima se prilagođava svojim performansama, a ECO način rada omogućava krstarenje gradom uz prilično malu potrošnju goriva.

Scala dolazi i s brojnim sustavima potpore, koji olakšavaju stres gradske vožnje - od asistenta za parkiranje do sustava zaštite pješaka. Kao i u ostalim Škodinim modelima, korisnike oduševljavaju funkcionalna “simply clever” rješenja.

Pretinac za odlaganje kišobrana, preklopivi leđni naslon, brojni pretinci i dvostruka podnica u prtljažniku samo su neki od detalja bez kojih bi se moglo voziti, ali doživljaj ne bi bio toliko dobar.

Ako vaš životni stil traži nešto drugačije, Škoda nudi i čitav niz drugih modela - kao što su obiteljski karavan Octavia Combi, urbani gradski SUV Kamiq i električni Enyaq.

image
KAMIQ - Urbani gradski SUV nudi izuzetnu prostranost, udobnost i kvalitetne materijale vrhunske izrade.
ŠKODA AUTO
image
ENYAQ iV - Električni SUV vrhunske klase uz brojna nadahnuta tehnološka rješenja neodoljiv je odabir za automobil budućnosti.
ŠKODA AUTO
image
OCTAVIA COMBI - Impresivna funkcionalnost i neodoljivi dizajn uz modernu unutrašnjost čine ovaj model savršeno prilagođenim velikim obiteljima.
ŠKODA AUTO
Linker
19. travanj 2024 20:16