Mario Kučera
KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU

David Skoko priznao da se opametio tek nakon jedne nesreće: 'Više sam puta letio preko volana'

Volim pokretnine, više nego nekretnine - ponosno govori David Skoko, istarski kuhar, TV zvijezda i vlasnik konobe Batelina, koji u garaži ima vrhunski motor, u lučici jedrenjak, a na cesti ga se najčešće može vidjeti u Volkswagenovom SUV-u T-Cross.

Istarski kuhar, koji je motore počeo voziti već s 13-14 godina, smatra da je vožnja, baš kao i kuhanje, neizbježna, osobito u dinamičnom svakodnevnom ritmu u kojem je teško na vrijeme sve obaviti ako ne vozite. On priznaje da je kao vozač brz, ali isto tako da razmišlja pet "dužina" unaprijed.

"Pratim rubove ceste, naglo kočim uglavnom na ravnom i u zavoje ulazim u optimalnoj brzini tako da mogu što brže izići", priznaje kuhar i otkriva da se nikad nije teže ozlijedio u prometnoj nesreći, ali je razbio puno automobila i motora te je više puta letio preko volana.

Banjole 06112019
DAVID SKOKO za Gloria Auto
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

"Kap koja je prelila čašu bila je nesreća kada sam se s motorom “zakucao” u auto koji je dolazio iz suprotnog smjera i pritom sam mu iščupao prednji branik te ga vukao još tristo metara. Bilo je to nekoliko dana prije nego što mi se rodio sin, i tada sam postao svjestan što se sve moglo dogoditi. Doista sam se uplašio. Od tada vozim polakše - otkriva nam David Skoko za Gloria Auto.

Linker
11. travanj 2024 20:09