SHUTTERSTOCK
To se ne propušta

Favoriti Crnog petka: Svi ih hvale i o njima pričaju, a mi znamo gdje ih pronaći po najpovoljnijoj cijeni

Iako je potekao iz SAD-a, Crni petak se s godinama uvriježio i kod nas, pa mnogi s nestrpljenjem očekuju dan u godini kada padaju cijene toliko željenih proizvoda. Izdvojili smo TOP 3 koja su mnogima na shopping listi već duže vrijeme, a koje od 12. do 14. studenog možemo kupiti po najpovoljnijoj cijeni, jer su na dodatnom popustu. Stoga, uzmite mobitel u ruke, namjestite alarm i krenite u kupnju na vrijeme!

Iako je potekao iz SAD-a, Crni petak se s godinama uvriježio i kod nas, pa mnogi s nestrpljenjem očekuju dan u godini kada padaju cijene toliko željenih proizvoda. Izdvojili smo TOP 3 koja su mnogima na shopping listi već duže vrijeme, a koje od 12. do 14. studenog možemo kupiti po najpovoljnijoj cijeni, jer su na dodatnom popustu. Stoga, uzmite mobitel u ruke, namjestite alarm i krenite u kupnju na vrijeme!

Za ovu priču potpuno je nebitno jeste li muškarac ili žena te volite li ili kupnju prepuštate nekome drugom. Naglasak je ovdje na mudrom raspolaganju budžetom i onome što svi volimo - dobiti najbolje za svoj novac i to po najpovoljnijoj cijeni.

A kako volimo pratiti trendove, želimo znati koji su i gdje pronaći proizvode o kojima već duže vrijeme svi pričaju, barem sudeći prema našim intimnim kavicama s prijateljicama.

Sigurni smo kako će zanimati i vas jer svi volimo živjeti u ugodnom i čistom ambijentu, fino pojesti, a više od svega - volimo se pošteno naspavati.

Kako ne biste trošili dragocjeno vrijeme "guglajući" što biste si mogli priuštiti ovog Crnog petka, donosimo vam TOP 3 proizvoda na koja od 12. do 14. studenog ostvarujete dodatni popust, a koje bez grižnje savjesti možete pokloniti sebi ili, pak, s ponosom darovati dragim osobama.


FAVORITI CRNOG PETKA: Ne propustite dodatni popust na ova TOP 3 proizvoda!

ROVUS, Ručni parni čistač Nano

U vrijeme kad se više od svega bojimo virusa oko nas, ovaj mali, ali vrlo praktičan i pametan aparat više je nego potreban svakom kućanstvu jer pruža učinkovito dubinsko čišćenje s nano tehnologijom.

Osim što uklanja do 99,9% bakterija i virusa s površina i tekstila u našem domu te čisti tvrdokorne mrlje, masnoću i prašinu, ručni parni čistač Nano ima još dvije vrlo važne funkcije - uklanja alergene koji uzrokuju iritacije dišnog sustava te smanjuje neugodne mirise kućnih ljubimaca ili cigareta.

A njegovo korištenje je i lako i praktično, što možete vidjeti u videu.


ZAŠTO GA VOLIMO? Nano ručni parni čistač sadrži posebno dizajniranu komoru za paru koja kontrolira temperaturu, pritisak i brzinu zagrijane vode uzrokujući stalno sudaranje molekula vode sve dok ne postanu nano čestice. Takve male molekule dublje prodiru u površine te ih učinkovito čiste i dezinficiraju bez nepotrebnog namakanja. Dakle, nepotrebna su vam skupa i često nedjelotvorna sredstva za čišćenje te cijeli dan ili čak vikend da biste kućanstvo "doveli u red". Nakon njegova korištenja dovoljno je pobrisati površinu i - voila! - uživajte u besprijekornoj čistoći.

Što sve može i zašto je Nano naš favorit ovog Crnog petka istražite i ovdje.


DELIMANO, Pekač kruha Joy

Ne znamo za vas, ali nama nema ništa draže od mirisa toplog svježe pečenog domaćeg kruha. U trenutku kad je na tržište stigao Joy, ostvario nam se san i olakšao život. Sada se ne trebamo ranije buditi da bismo "skočili" do pekare, niti gubiti vrijeme čekajući da se digne tijesto...

Kompaktan pekač Joy snage 550 W pomoći će vam da kuhinju pretvorite u malu pekarnicu. Jednostavno dodajte sastojke, odaberite željene postavke, pritisnite gumb i vaš će dom uskoro mirisati po domaćem kruhu, a vi ćete uživati u dodatnom slobodnom vremenu i ukusnim obrocima, čak i ako ih pripremate bez glutena.

image

Što god poželite, uz joy to možete i ostvariti, pa čak i ako ste na bezglutenskom režimu prehrane.

PRESS DELIMANO

ZAŠTO GA VOLIMO? Osim što ima dvanaest različitih postavki za pripremu kruha i tri postavke za pripremu ukusne kore te je prikladan za pripremu kruha od 700 do 900 g, kompaktan pekač Joy možete koristiti i za pripremu domaćeg jogurta ili džema. A ima i više nego korisne funkcije - 13-satnu odgodu vremena pripreme, funkcija održavanja topline te prozorčić za nadgledanje procesa pečenja. Ništa manje važno nije da su posuda za kruh i nastavci za miješanje perivi u perilici za suđe. San, kad vam kažemo.

Kakve sve čarolije možete postići s pekačem kruha Joy, doznajte i ovdje.


DORMEO, Nadmadrac Memosan Ultimo Roll Up

Ako ste ikad imali problema s kralježnicom, bolovima u vratu, ramenima ili glavi, tada zasigurno znate koliko je važno na čemu spavate. Mi, nažalost, znamo pa vam iz prve ruke možemo preporučiti nadmadrac zbog kojeg imamo osjećaj kao da spavamo u oblacima, jer je kao rukom odnio naše tegobe u trenutku kad je ušao u spavaću sobu. Stoga nas posebno veseli znati kako je naš favorit u kategoriji nadmadraca na posebnom popustu povodom Crnog petka. Dormeov nadmadrac Memosan Ultimo Roll Up dolazi u dvije varijante: 3+2 i 5+2, a koji ćete odabrati ovisi isključivo o vašim potrebama.

Memosan Ultimo Roll Up 3+2 odličan je izbor za sve koji žele optimalnu potporu za tijelo. Jezgra od 3 cm Ecocell® pjene ravnomjerno raspoređuje vašu težinu i time osigurava nesmetan san, a za bolju udobnost i prozračnost dodano mu je i 2 cm memorijske pjene.

Memosan Ultimo Roll Up 5+2 pretvorit će vaš stari ležaj u visokokvalitetno mjesto za spavanje. Njegovu jezgru čini 5 cm Ecocell® pjene, a jedinstveni dizajn jezgre pruža optimalnu potporu za glavu, ramena, bokove i noge. Također, za bolju udobnost i prozračnost i ovaj nadmadrac ima 2 cm memorijske pjene.

image

Poboljšajte svoj san lako i bilo gdje - u vikendici, na brodu ili u kamperu..., ako spavate na starom krevetu ili, pak, dvosjedu.

PRESS DORMEO

Prednosti ovog nadmadraca su višestruke. Osim što ćete poželjeti cijeli dan ostati u krevetu, što si također treba povremeno priuštiti - Memosan Ultimo Roll Up nadmadraci imaju svježu i higijensku površinu za spavanje, navlaku koja se lako skida i pere u perilici za rublje, izvrsna termoregulacijska svojstva zahvaljujući Moov&Cool tretmanu te AirX sustav na bočnim stranama za prozračivanje.

Za osobe sklone alergijama i problemima s dišnim putevima vrlo je važno znati kako je ovaj nadmadrac odličan izbor jer njegov CleanEffect® tretman pruža antimikrobnu i antibakterijsku zaštitu te sprječava nakupljanje grinja, prašine i stvaranje neugodnih mirisa. Njegov moderan dizajn i dvije trake koje nam omogućavaju lakše korištenje i skladištenje, samo su "točka na i" ovog proizvoda.

image

Osim što zadovoljava najviše higijenske standarde, Memosan Ultimo Roll Up modernog je dizajna i vrlo praktičan za korištenje i održavanje.

PRESS DORMEO

ZAŠTO GA VOLIMO? Pošteno se naspavati danas je postalo luksuz, a ako tih nekoliko sati koje bismo trebali odmoriti dušu i tijelo, napuniti baterije i resetirati mozak provedemo vrteći se, a možda i u bolovima - tada vam ne moramo posebno isticati zašto volimo Memosan Ultimo Roll Up. Jednom kad ga isprobate i pošteno se naspavate, doživjet ćete iskustvo koje ćete, ili poput nas, srdačno dijeliti dalje ili, pak, ljubomorno čuvati za sebe. Nema treće, a nema ni dalje...

Kako postići da i vi spavate bezbrižno cijele noći, doznajte ovdje.


Mi smo svoje favorite odabrali, a vas pozivamo da posjetite web stranicu crnipetak.hr do 29.11. u ponoć i otkrijete ostatak ponude!

Dormeo novosti možete pratiti na Instagramu, a Delimano na Facebooku.

Linker
26. travanj 2024 02:16