Podsjetnik za hidrataciju

Personalizirane EQUA boce savršen su poklon za cijelu obitelj: Dizajnom osvajaju na prvu te su eco-friendly

Našem tijelu potreba je dovoljna količina vode kroz dan kako bi moglo nesmetano funkcionirati, no je često zbog užurbanosti zaboravimo unijeti. Zato je tu savršen podsjetnik na hidrataciju slovenskog brenda koji već 10 godina osvaja domaće i strano tržište.

Polako nam se bliži najljepše vrijeme u godini, a mnogi od nas već razmišljaju o odabiru poklona za svoje najdraže. Upravo su blagdani savršen trenutak da podržimo lokalne brendove i odaberemo unikatne poklone koji će svakoga obradovati.

image
EQUA boce za vodu dolaze u čak 80 varijanti.
PROMO

Zahvaljujući prepoznatljivom dizajnu, kvalitetnim materijalima i personaliziranim detaljima EQUA boca je poklon s kojim ne možete pogriješiti. Osim što je odličan podsjetnik za hidrataciju, jedna staklena boca godišnje može zamijeniti i do čak 217 plastičnih boca za jednokratnu upotrebu.

image
Elegantan podsjetnik na hidrataciju za cijelu obitelj.
PROMO

EQUA boca dolazi u više od 80 vrsta dizajna - za nju, njega i naše najmlađe. Osim toga, svoj najdraži model boce možete ukrasiti i personaliziranom gravurom, a kako bi bila cijelo vrijeme zaštićena, spremite je u elegantnu navlaku.

image
Svoju omiljenu EQUA bocu za vodu možete personalizirati gravurom po želji.
PROMO

Osim što možete uživati u šik i eco-friendly poklonima za cijelu obitelj, dajete svoj doprinos smanjenju upotrebe jednokratne plastike ovih bladana. S EQUA bocom vi i vaši najdraži pristajete na održivi način života bez mijenjanja osobnog stila.

Pronađite svoju savršenu partnericu za cjelodnevnu hidrataciju ili poklon za svoje najmilije putem hrvatskog web shopa, a možete i zapratiti equa_hrvatska i na Instagramu.

Linker
12. travanj 2024 06:27