U SKLADU S PRIRODOM

Kad stol procvjeta: Šalice koje prizivaju proljeće morate imati na stolu ove sezone

S buđenjem prirode budi se i naša želja za posuđem ukrašenim cvjetnim uzorkom. Tanjuri, šalice i čajnici posuti laticama i lišćem najavljuju da proljeće stiže.

Proljeće samo što nije obojalo ulice, a istu atmosferu priželjkujemo i u udobnosti vlastitog doma. Čim nas počinje buditi cvrkut ptičica i osjetimo miris prvog cvijeća, vrijeme je da u dom uvedemo cvjetni uzorak, vječni trend koji podiže raspoloženje u svakoj prostoriji.

image

Set šalica - 79 kn

DEJANA DUIć/IKEA

Čitajte i: Od ‘baby roze‘ do vibrantne ružičaste: Osvježite svoj dom detaljima u hit boji

Ovisno o preferencijama ukućana i dizajnu doma, odaberite uzorak koji će se najviše uklopiti u prostorije vaše kuće ili stana. Uzorci s cvijećem velikih latica najbolje će se uklopiti u minimalistički uređene domove, dok će se uzorci s gusto raspoređenim cvijećem najbolje stopiti s prostorijom u kojoj prevladavaju žive boje.

image

Set desertnih tanjura

DIOR

Čitajte i: Zaboravite četvrtaste bordure: Novi hit u uređenju interijera su okrugla ogledala!

Malo je vjerojatno da u kuhinji nemate ni jednu šalicu s cvjetnim uzorkom, vrijeme je da ih izložite na vidljivo mjesto jer ove sezone u dizajnu interijera posebno će popularan biti upravo cvjetni uzorak. Iako ga možete uvesti i kroz druge elemente u uređenju doma, najbolje će pristajati na stolu - uz vazu sa svježim cvijećem.

image

Porculanski set - 149 kn

LONCI & POKLOPCI BY BAJDE

Šalice, čajnik, podmetači i zdijele retro cvjetnog uzorka ovog proljeća stopit će se s dizajnom moderno uređenih domova, a čitavo društvo na čajanki ili na kavi vintage uzorci podsjetit će na lijepe uspomene nekih davnih proljeća.

image

Prizovite proljeće u svoj dom

OKO STOLA/BELLA FORMA/ LONCI & POKLOPCI BY BAJDE/ZARA HOME
Linker
16. travanj 2024 12:38