jedna može postati vaša

Inspiracija za kuhinju iz snova - koja može postati vaša: Birate li tradicionalno ili klasično?

Bez prave kuhinje u kojoj je užitak spremati obrok ili objedovati s obitelji i prijateljima dom nije potpun. Trendovi za uređenje su promjenjivi, no s određenim dizajnom ne možete pogriješiti - skladne linije i luksuzni tonovi učinit će svaku kuhinju prostorijom u domu na koju će svatko imati samo 'wow' reakcije.

Od klasičnih do trendi, veliki izbor kuhinja danas pri odabiru one savršene može stvarati prave muke. Kada birate onu za svoj dom valja obratiti pažnju na ostatak doma i uređenje kuće ili stana kako bi se uklopila, no dizajnom koji spaja estetiku i funkcionalnost ne možete pogriješiti.

Odličan spoj modernog i tradicionalnog je kombinacija drvenih elemenata i sjajnih površina u na primjer bijeloj boji. U bijelim tonovima kuhinja će prostor vizualno učiniti većim te mu dati dojam prostranosti, čistoće i elegancije. Uz bijelu, ističe se i boja bjelokosti kombinirana s modernim tamnosivim elementima i detaljima, svevremenskim mramorom za dojam luksuza i detaljima u zlatnoj boji koji se idealno slažu u ovoj neutralnoj paleti boja.

Umjesto klasičnih visećih kuhinjskih elemenata koji su zatvoreni, kao trendi rješenje nameću se otvorene police kao zamjena ormarića. Kuhinji će dati moderno lice i učiniti je posebnom, a i dalje ostaje dovoljno prostora za skladištenje posuđa. Kao inspiracija za savršenu, pronašli smo Scavolini kuhinje.

Talijanski brend kuhinja u ponudi ima više od 60 modela koje odgovaraju različitim potrebama uređenja interijera i načina življenja, od modernog, klasičnog, tradicionalnog, industrijskog, minimalističkog pa do vintage stila.

Elegantan stil klasičnih kuhinja izvedenih je od visokokvalitetnih materijala inovativnih proizvodnih tehnologija, pa domu domu daje eksluzivnost i i sofisticiran izgled. Uz to, na prvo mjesto stavljena je zaštita okoliša - Scavolini kuhinje imaju Green Mind certifikat, za odgovorno korištenje resursa,korištenje obnovljivih izvora energije i recikliranje otpada. Jedna od njih može postati dio vašeg doma!

Uključite se u veliku nagradnu igru Glorije i osvojite Scavolini kuhinju po svom izboru - u vrijednosti od 100 tisuća kuna. Prvi kupon mogli ste kupiti u izdanju Glorije od 16. siječnja, a drugi kupon možete kupiti u novom broju Glorije koji izlazi 23. siječnja.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri trebate skupiti dva kupona, a ako ste jedan propustili, u Gloriji koja izlazi 30. siječnja moći ćete kupiti Joker kupon.Dobitnik će biti objavljen 13. veljače u Gloriji.

Linker
16. travanj 2024 20:10