Hrvatski dizajn

Dvoje kreativaca osmislilo je siguran zaklon za ljubimce: Inovativna kućica štiti od kiše, snijega i vjetra

Ne volite ostavljati psa ispred trgovine, pošte ili banke dok kupujete, plaćate račune i obavljate razne obveze? Sada to više nije problem zahvaljujući hrvatskim dizajnerima i njihovoj Goodbonny kućici.

Vlasnici pasa svakodnevno se susreću s problemom gdje ostaviti ljubimca dok obavljaju kupovinu, plaćaju račune ili jedu u restoranu, a hrvatski dizajneri Filip Gordon Frank i Petra Turkulin Odak ponudili su rješenje - Goodbonny kućicu.

Osmislili su je kao privremeni zaklon za pse u javnim prostorima, ali i standardnu opremu na ulicama i trgovima, kampovima plažama, trajektima...

image
Goodbonny kućica.
GOODBONNY

- Kućica je izrađena od ekološkog i antibakterijskog materijala. Psima pruža sigurnost, a njihovim vlasnicima dodatnu opuštenost u obavljanju svakodnevnih zadataka - kaže Petra Turkulin Odak.

Za sada postoje tri vrste kućica - InBonny kao unutarnja jedinica s mehanizmom za zatvaranje vrata, SmartBonny s ugrađenim klimatizacijskim uređajem, internetom ali i kamerom te OutBonny koja je namijenjena eksterijerima poput trgova, ulica, parkirališta, shopping centara i planinarskih domova.

Linker
18. travanj 2024 16:41