MADE BY: sajam

Dolaze izlagači iz Hrvatske i regije: Sajam za sve ljubitelje rukotvorina i unikatnog dizajna

Oko 30 domaćih i inozemnih kreativaca izložit će svoje handmade radove u centru Zagreba, za sve ljubitelje unikatne mode i dizajna.

Već tradicionalni MADE BY: sajam, susret je niza domaćih i stranih kreativaca, koji će izlagati svoje ručno rađene unikatne proizvode, održat će se 20. i 21. ožujka u Novinarskom domu u Zagrebu, Perkovčeva 2 uz, naravno, pridržavanje svih epidemioloških mjera. Tijekom ta dva dana, vrata doma bit će otvorena od 10 do 19 sati. Ulaz je besplatan, a kao i uvijek kućni ljubimci su dobrodošli.

image
Torba Bags
PROMO

Svoj dolazak najavilo je tridesetak izlagača iz naše zemlje, ali i iz regije. Neki od njih na sajmu su od prvog izdanja, drugi su neki novi kreativci koji će sigurno oduševiti posjetitelje. Tako na sajmu izlažu Arka, Verbena, Vitrum in Fabula, Lust for Style, Planina studio, Boris Pleša Corporation, Wood.Epoxy.Wood i niz drugih.

image
IM jewellery
PROMO

Bogata ponuda

Ponuda će, najavljuje organizatorica sajma Ivana Pavlović, biti stvarno velika. Moći će se kupiti niz proizvoda među kojim su nakit, odjeća, modni dodaci, keramika, ukrasi, proizvodi za kućne ljubimce.

image
Planina Studio
PROMO

"Vjerujemo da već puno vas voli i koristi ručno rađene proizvode upravo zbog njihove originalnosti i kvalitete, zbog posebne energije i pažnje koja je bila potrebna za njihovu izradu, a koja se u njima trajno osjeti. Isto tako vjerujemo da neke dizajnere, umjetnike i kreativce koji stoje iza takvih proizvoda manje ili više poznajete; neki od njih su vam stvarni ili virtualni prijatelji, neke ste vidjeli prilikom kupovine, nekima znate samo ime; no većina ostalih su vam još uvijek nepoznati", kaže Ivana Pavlović.

image
Tanja Dela Neshto
PROMO

Dodaje kako se, ukoliko epidemiološka situacija ne bude povoljna, sajam odgađa za travanj. No, nada se kako se to neće dogoditi te da će ljubitelji radova domaćih kreativaca dobiti priliku opet susresti svoje omiljene prodavače i kupiti njihove unikatne proizvode.

image
Vitrum in Fabula
PROMO
Linker
18. travanj 2024 05:20