GLAZBENA DIVA SASVIM ISKRENO

Zdenka Kovačiček o zahvatu zbog kojeg ne žali: ‘Prije 30 godina sam operirala nos i zadovoljna sam izgledom‘

Nakon operacije nosa, naša glazbena diva izgled održava jednostavnim kozmetičkim tretmanima, a za sve je presudna njezina nevjerojatna energija!

Glorijin panel 'Nova ja' okupio je vrhunske stručnjake u estetskoj medicini - doc. dr. sc. Aleksandra Milenovića, doc. dr. sc. Zorana Žgaljardića, dr. sc. Mladena Dudukovića te dr. sc. Borisa Filipovića koji su zajedno s vizažisticom Sanjom Agić i moderatoricom rasprave, voditeljicom Barbarom Kolar razgovarali o invazivnim estetskim tretmanima.

Za razliku od vizažistice Sanje Agić koja se nije bojala estetskih zahvata koje je i sama isprobala, Barbara Kolar je ipak sklonija prirodnom održavanju dobrog izgleda.

Rezultati su uvijek individualni

"Nikada o tome nisam razmišljala. Djelomično zbog straha - ne od toga kakvi bi bili rezultati jer bih sigurno odabrala nekog profesionalca, već isključivo kako bi odreagiralo moje tkivo i bi li se ono doista ponašalo kako bismo mi svi to skupa očekivali", objasnila je Barbara Kolar jedan od razloga zbog kojeg se nikada nije usudila otići "pod nož".

Čitajte i: Dobar rez zlata vrijedi: Vodeći hrvatski estetičari otkrivaju najbolje zahvate i zašto je nužno odabrati stručnjake

image
Voditeljica Barbara Kolar bila je moderatorica panela 'Nova ja'.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Za razliku od voditeljice koja na sebi nije ništa mijenjala, domaća glazbena diva Zdenka Kovačiček prije trideset godina je operirala nos. Unatoč jedinoj operaciji kojoj se podvrgnula, pjevačica smatra da ju njezina duševna energija pomlađuje, osim čega brine i o mišićima lica koje održava jednostavnim kozmetičkim tretmanima.

Kada nastupe godine, ponekad su jedino rješenje invazivni tretmani

Čitajte i: Zašto žene vole kolagen? Gošće Glorijinog panela govore koliko su bitni suplementi za mladost i jesu li dovoljni

image
Modna dizajnerica Ksenija Vrbanić bila je gošća panela posvećenog invazivnim estetskim tretmanima.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Prirodne metode održavanja ljepote privlačne su i modnoj dizajnerici Kseniji Vrbanić koja tonus mišića održava elektrostimulacijom, no to se može samo do određene dobi - smatra ona te dodaje da kada nastupe godine, za bolje rezultate je ipak dobro promisliti i o nešto drastičnijim zahvatima.

Linker
19. travanj 2024 14:44