PRIČE SA ŠPICE

Vanda Winter o braku: ‘Sin Fabijan našu je vezu podigao na još jedan nivo, nevjerojatan nam je i neopisiv užitak‘

Glumica i glazbenica bila je gošća našeg videoserijala ‘Priče sa špice‘. Otkrila je tko se u njezinoj obitelji najviše veseli blagdanima, kako stoji s poslom te zašto vikendom izbjegava zagrebački Cvjetni trg.

U novoj epizodi Glorijinog videoserijala "Priče sa špice", gostovali su glumci, Vanda Winter i Momčilo Otašević. Glumica je na stalnom angažmanu u kazalištu Komedija, trenutačno igra i u predstavi s Glumačkom družinom Histrion, zamjena je pjevačici grupe Pavel Antoniji Šerić koja je u drugom stanju, a kako dolazi kraj godine, tako je posla i angažmana sve više. Slična je situacija i kod Momčila, a oboje su se složili kako na zagrebačku ne dolaze često, to im je usputna stanica koju pod obavezno, zbog gužve, izbjegavaju vikendom.


"Na zagrebačkoj špici me možete susresti, hmm, vikendom definitivno ne jer nemam potrebu za gužvom, ali tijekom tjedna svakako. Jurcam okolo, fluktuiram između prvog, drugog i trećeg kazališta. Sređujem li se? Jesam sada za vas, ali najčešće ne. Stapam se s okolinom što je dosta dobro", rekla nam je simpatična Vanda. Ono što se kod nje najviše ističe je najava novog albuma, koji će biti njezin prvi nakon 19 godina karijere, a u tom smjeru je već krenula prije nekoliko tjedana izbacivši hit "Lako".

image

Vanda Winter na zagrebačkoj špici

DARKO TOMAS/CROPIX

"Glazba nije dominantna u mojoj profesionalnoj karijeri, ali je sveprisutna jer na kraju krajeva puno nastupam u glazbenim predstavama i cijelo ovo vrijeme nisam imala osjećaj da mi glazba nedostaje. Vrlo vjerojatno se ne bih otisnula ni sada u ovu pustolovinu s albumom da se nije pojavio Aljoša Šerić koji me nazvao i rekao 'imam super materijal' i ja sam se složila s time da se to ne odbija. Moram spomenuti i Dallas Records kao veliku podršku", rekla je Vanda. U spotu s njom glumi kolega Filip Juričić, oko kojeg, kaže, nije dvojila niti sekunde. Zajedno su savršen par, a "profesionalnu kemiju" brusili su na brojnim zajedničkim predstavama u matičnom kazalištu Komedija.

Blagdanska atmosfera u njezinom domu

Ovih blagdana isključivo želi mir i spokoj, a u njihovu domu božićnoj se atmosferi najviše veseli sin Fabijan.

image

Vanda Winter najavila nam je i svoj prvi album

DARKO TOMAS/CROPIX

"Bor kitimo svi, ali tu sve veću ulogu preuzima moj sin. On je dobro, sretan je i zadovoljan dječak, i apsolutno moj smisao života", rekla je Vanda. Ona i suprug Ivan Parlov 12. prosinca slave šest godina braka, a pitali smo kako će proslaviti godišnjicu.

Pogledajte cijelu epizodu serijala 'Priče sa špice':

"Nama je godišnjica i Valentinovo svaki dan. Možda bih sada trebala reći 'joj, dolazi nam ta sedma' godina, ali mi dosta dobro, skladni smo u odgoju. Naš sin nas je još više učvrstio i povezao i to je jedan nivo kojeg je bilo teško zamisliti ranije. Prije smo bili sigurni da je to ono što želimo, da je to sklad, harmonija i ljubav, a ovo je još jedan viši nivo koji je nevjerojatan i neopisiv užitak", objasnila nam je Vanda.

Čitajte i: Zagrebačka glumica o kulinarskim izazovima: 'Iako u tome ne uživam, kuham svakodnevno, na što me najviše motivira sin Fabijan'

Linker
25. travanj 2024 06:39