Lice sa špice

Što se nosi na zagrebačkoj špici? Od odvažne kombinacije loto djevojke Paule do modnih savjeta studentice Line

U četvrtoj epizodi serijala ‘Lice sa špice‘ pogledajte čije su nam kombinacije ‘zapele za oko‘ i odakle inspiracija našim sugovornicima za svakodnevne outfite.

Zagrebačka špica sinonim je za odličan provod, ispijanje kava, užurban centar i odvažne modne kombinacije. Osim što svakodnevno može susresti brojne poznate, na špici nas često oduševe i iznenade i ljudi koji nisu dio javnog života. U našem videoserijalu "Lice sa špice" upravo smo njima dali zasluženih nekoliko minuta pozornosti, a u mini intervjuima, ispričali su nam odakle im inspiracija za svakodnevne outfite, gdje su ih nabavili te što njima osobno predstavlja zagrebačka špica. Zanimljivih odgovora, ali i zanimljivih kombinacija, ima koliko nas volja, a izdvojili smo tri najbolje - casual stil mlade Zagrepčanke, elegantan modni izričaj budućeg odvjetnika i odvažnu kombinaciju studentice i voditeljice Paule.


"Na zagrebačku špicu dolazim često, većinom kada radim, a u slobodno vrijeme više volim na kvartu popiti kavu", rekla je Lina Parašilovac. Za špicu je odjenula Levis hlače, kaput iz Manga, Tommy Hilfiger tenisice, a mnogima savjetuju da kupuju na outlet web shopovima high-street brendova jer će tamo pronaći slične komade po pristupačnijim cijenama.

image

Lina Parašilovac

DARKO TOMAS/CROPIX

Voditeljica emisije Hrvatske lutrije na HRT-u Paula Čatipović nije mogla proći nezapaženo na zagrebačkoj špici. U čizmama na petu i bundi, studentica pete godine novinarstva na Fakultetu političkih znanosti otkrila nam je kakve su njezine navike kupovanja i je li uvijek tako sređena i kada je radni dan u pitanju.

image

Paula Čatipović

DARKO TOMAS/CROPIX


"Taman idem na sastanak za poslovnu suradnju. Ovako sam najčešće obučena jer mi tako najviše odgovara zbog posla, tako sam navikla. Gotovo uvijek sam u visokim petama, već mi dođu kao tenisice, a noge me ne bole", rekla je simpatična voditeljica, koja emisiju vodi s Jelenom Glišić. Vodi dati koju kunu više za dizajnerske komade, kupuje kod modnog dvojca Elfs, a voli i dizajnera Ivana Friščića, čija odijela Delight najčešće nosi u emisijama. Često kupuje i u high-street trgovinama, a sada je za šetnju centrom grada odabrala ružičasti tvid sako iz Zare.

Student Pravnog fakulteta u Zagrebu Milan Domagoj Vukšić vjeran je eleganciji u svim prilikama.

image

Milan Domagoj Vukušić

DARKO TOMAS/CROPIX

Čitajte i: Mladi i odvažni! Ema i Irvin pozirali na zagrebačkoj špici i otkrili što im je inspiracija za 'pomaknute' outfite

"Volim balonere i kapute, to je moj stil. Dok je tata bio živ također se tako oblačio pa sam se ugledao na njega. Tako se osjećam ugodno. Imam tatina odijela i košulje, sačuvao sam si ih", otkrio je Milan, koji u budućnosti želi biti odvjetnik.

Totalna suprotnost, barem kada je moda u pitanju, je Požežanka Ana Grubešić koja u Zagreb često dolazi zbog raznih pregleda kod liječnika. Ona je bila natjecateljica jedne od sezona popularnog showa Supertalent, emisiji Nove TV, a njezin talent je pričanje unatrag. Na taj nam je način ispričala i što je odabrala za šetnju centrom. Ukratko, radi se o sportskoj eleganciji, koja joj je i inače imperativ kada su u pitanju njezine modne kombinacije.

image

Ana Grubešić

DARKO TOMAS/CROPIX

Serijal pratite svaki tjedan na Glorijinim društvenim mrežama - Instagramu i Facebooku te na našem portalu.

Linker
24. travanj 2024 16:40