VEDRAN PETEH/CROPIX
LICE SA ŠPICE

Mladi i odvažni! Ema i Irvin pozirali na zagrebačkoj špici i otkrili što im je inspiracija za ‘pomaknute‘ outfite

U drugoj epizodi serijala ‘Lice sa špice‘ pogledajte čije su nam kombinacije ‘zapele za oko‘ i odakle inspiracija našim sugovornicima za svakodnevne outfite.

U drugoj epizodi serijala ‘Lice sa špice‘ pogledajte čije su nam kombinacije ‘zapele za oko‘ i odakle inspiracija našim sugovornicima za svakodnevne outfite.

Zagrebačka špica sinonim je za odličan provod, ispijanje kava, užurban centar i odvažne modne kombinacije. Osim što svakodnevno može susresti brojne poznate, na špici nas često oduševe i iznenade i ljudi koji nisu dio javnog života. U našem videoserijalu "Lice sa špice" upravo smo njima dali zasluženih nekoliko minuta pozornosti, a u mini intervjuima, ispričali su nam odakle im inspiracija za svakodnevne outfite, gdje su ih nabavili te što njima osobno predstavlja zagrebačka špica. Zanimljivih odgovora, ali i zanimljivih kombinacija, ima koliko nas volja, a izdvojili smo tri najbolje.


Ema Šram i Irvin Pirkić

Kad smo ugledali prijatelje, Emu i Irvina, odmah smo znali da je riječ o mladim kreativnim ljudima koji svojim outfitima žele ispričati priču. Na zagrebačku špicu ne idu kako bi se pokazali, već iz razloga što tu žive te im je ona neizbježna lokacija.

"Kasnio sam prijateljici na kavu i onda sam 'zgrabio' prvo iz ormara. Nemam inspiraciju za današnji outfit. Torbicu sam kupio u H&M-u, za 150 kuna, to je najbolja kombinacija ikad. Samo što je imala nekakve dlake na sebi pa sam uzeo upaljač i spalio ih", rekao je Irvin. Emin stajling je također brzinska kombinacija.

image
Irvin Pirkić i Ema Šram
VEDRAN PETEH/CROPIX CROPIX

"Digla sam se ujutro i odlučila popraviti dan nekom ludom kombinacijom. Više me inspirira to kada sama pronađem neki dobar komad nego da se referiram na influencerice", rekla je Ema, koja je na špicu odjenula krznenu jaknu iz nove Zara kolekcije, kao i hlače s uzorkom, a crna dolčevita je, kaže, jako star odjevni predmet. Želja joj je u budućnosti što više kupovati u second-hand trgovinama te posuđivati mamine komade iz mladosti.


Surafel Solomon

Model iz Etiopije koji već nekoliko godina živi u Zagrebu, Surafel Solomon, s menadžerom i fotografom Markom Tomićem iskoristio je idiličan dan za fotografiranje. Sreli smo se na špici, a kada smo spomenuli da smo iz Glorije, oduševljeno je rekao: "Vi ste o meni već pisali", a sada smo saznali još ponešto o ovom mladom čovjeku.

image
Surafel Solomon
MARKO TOMIć

"Model sam i volim nositi nešto jednostavno. Ne volim ništa previše, primjerice šljokice. Volim nositi crnu boju", rekao je Surafel, koji najviše voli kupovati u high-street trgovinama poput Zare, H&M-a, Manga...

No, na špici se istaknuo i zbog oversized bijelog šala, što je tradicijski odjevni predmet u njegovoj rodnoj zemlji.

"U ovoj sezoni, svaka osoba mora imati jedan. Tamo je sada malo hladnije, ne kao ovdje, ali hladno je. Izazvali su me da našu tradiciju promoviram u Hrvatskoj. Trudim se to učiniti", rekao je Surafel.


Tena Pisuljak

Mlada majka četvero djece Tena Pisuljak nije opterećena izgledom, a opet, i u trenirci izgleda senzacionalno.

"Na špicu dolazim u potrazi za nekim proizvodima za djecu, a sada sam i obavila shopping za sebe", rekla je te naglasila kako najviše voli sportske outfite.

image
Tena Pisuljak
VEDRAN PETEH/CROPIX
Linker
16. svibanj 2024 11:35